Kamacı: Örgütümüz moralsiz

SİYASET 05.10.2023 - 15:29, Güncelleme: 05.10.2023 - 15:29
 

Kamacı: Örgütümüz moralsiz

CHP İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Nail Kamacı, üyelerin ve örgütün moralsiz olduğunu belirterek, " Üyeleri ayağa kaldırmadan, örgütleri ayağa kaldırmak mümkün değildir. Seçilirsem 106 beldede 31 Aralık'a kadar üye toplantıları yapacağım. Üyelere moral motivasyonu vereceği, ben yetmiyorsam milletvekili arkadaşlarımızdan destek isteyeceğim. Onlar da yetmiyorsa eğitimcilerden destek isteyeceğim. Biz yeniden ayağa kalkıp yürümeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimde halkın umudu olmalıdır" dedi.

haberimizvar.net- İl Başkanlığı önünde düzenlediği toplantıyla CHP İl Başkan Adaylığını açıklayan Nail Kamacı, CHP üyelerinin ve örgütün moralsiz olduğunu, seçilmesi halinde öncelikle üyelere moral motivasyonu verecek toplantılar yapacağını söyledi. "Üyeleri ayağa kaldırmadan, örgütleri ayağa kaldırmak mümkün değildir" diyen Kamacı, CHP üyelerinin ve örgütün genel seçim sonrası umutsuzluğa düştüğünü vurgulayarak, " İl Başkanı seçildiğim takdirde Antalya'nın 106 beldesinde 31 Aralık'a kadar üyelerle toplantılar yaparak, moral motivasyonu sağlayacağım. Yetmiyorsa milletvekillerinden, o da yetmiyorsa eğitimcilerden destek alacağım" dedi. CHP'nin tarihinde umutsuzluk olmadığını belirten Kamacı, "Biz yeniden ayağa kalkıp yürümeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimde halkın umudu olmalıdır, olacaktır. Bakın bu ülkede 75 milyon umutsuz insan var. Eğer biz bunların içinde yüzde 51'i alamıyorsak, bizim de kendimizi yeniden sorgulamamız lazım. Bunu sorgularken birbirimizi kırarak, inciterek değil, birbirimize saygıyla, sevgiyle yaklaşarak yapmalıyız" şeklinde konuştu. SOKAKTA KONUŞMAK PRİM VERMEKTİR CHP Antalya İl Başkan Adayı Nail Kamacı, sokakta konuşan partililerin olduğunu, kendisinin böyle bir yanlışa düşmeyeceğini ifade ederek, ‘’Sokakta konuşmak başkalarına prim vermektir. Ben bu seçimlere abi olarak değil, partiyi toparlamak için geliyorum. Toparlayacağım partiye yeni gençler kazandıracağım. Biz gençleri yetiştirmezsek, geleceğe hazırlamazsak çoraklaşırız. O zaman nasıl büyüyecek parti" diye konuştu. CHP'nin 55 bin üyesi olduğunu söyleyen Kamacı, "55 bin üye dediğin zaman müthiş bir rakam ama şöyle bir şey var; CHP'nin üyesi olmak kolay değildir. Partiyi her yerde savunmak lazım. AKP'liler partiyi kötülerken sen de onlara uymayacaksın çünkü onlar zaten bizi kötülemeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu. Nail Kamacı'nın İl Başkan Adaylığı açıklamasına CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, Kumluca İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ile partililer katıldı.
CHP İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Nail Kamacı, üyelerin ve örgütün moralsiz olduğunu belirterek, " Üyeleri ayağa kaldırmadan, örgütleri ayağa kaldırmak mümkün değildir. Seçilirsem 106 beldede 31 Aralık'a kadar üye toplantıları yapacağım. Üyelere moral motivasyonu vereceği, ben yetmiyorsam milletvekili arkadaşlarımızdan destek isteyeceğim. Onlar da yetmiyorsa eğitimcilerden destek isteyeceğim. Biz yeniden ayağa kalkıp yürümeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimde halkın umudu olmalıdır" dedi.

haberimizvar.net- İl Başkanlığı önünde düzenlediği toplantıyla CHP İl Başkan Adaylığını açıklayan Nail Kamacı, CHP üyelerinin ve örgütün moralsiz olduğunu, seçilmesi halinde öncelikle üyelere moral motivasyonu verecek toplantılar yapacağını söyledi. "Üyeleri ayağa kaldırmadan, örgütleri ayağa kaldırmak mümkün değildir" diyen Kamacı, CHP üyelerinin ve örgütün genel seçim sonrası umutsuzluğa düştüğünü vurgulayarak, " İl Başkanı seçildiğim takdirde Antalya'nın 106 beldesinde 31 Aralık'a kadar üyelerle toplantılar yaparak, moral motivasyonu sağlayacağım. Yetmiyorsa milletvekillerinden, o da yetmiyorsa eğitimcilerden destek alacağım" dedi. CHP'nin tarihinde umutsuzluk olmadığını belirten Kamacı, "Biz yeniden ayağa kalkıp yürümeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimde halkın umudu olmalıdır, olacaktır. Bakın bu ülkede 75 milyon umutsuz insan var. Eğer biz bunların içinde yüzde 51'i alamıyorsak, bizim de kendimizi yeniden sorgulamamız lazım. Bunu sorgularken birbirimizi kırarak, inciterek değil, birbirimize saygıyla, sevgiyle yaklaşarak yapmalıyız" şeklinde konuştu.

SOKAKTA KONUŞMAK PRİM VERMEKTİR

CHP Antalya İl Başkan Adayı Nail Kamacı, sokakta konuşan partililerin olduğunu, kendisinin böyle bir yanlışa düşmeyeceğini ifade ederek, ‘’Sokakta konuşmak başkalarına prim vermektir. Ben bu seçimlere abi olarak değil, partiyi toparlamak için geliyorum. Toparlayacağım partiye yeni gençler kazandıracağım. Biz gençleri yetiştirmezsek, geleceğe hazırlamazsak çoraklaşırız. O zaman nasıl büyüyecek parti" diye konuştu. CHP'nin 55 bin üyesi olduğunu söyleyen Kamacı, "55 bin üye dediğin zaman müthiş bir rakam ama şöyle bir şey var; CHP'nin üyesi olmak kolay değildir. Partiyi her yerde savunmak lazım. AKP'liler partiyi kötülerken sen de onlara uymayacaksın çünkü onlar zaten bizi kötülemeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu. Nail Kamacı'nın İl Başkan Adaylığı açıklamasına CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, Kumluca İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban ile partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.