Kamacı yarın O’nu karşılamayacak

SİYASET 21.02.2024 - 00:06, Güncelleme: 21.02.2024 - 01:08
 

Kamacı yarın O’nu karşılamayacak

CHP’de meclis üyesi aday listesinde isim değiştirme skandalı büyüyor. Yaşanan skandalla ilgili olarak Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın yarın Antalya’ya gelecek olan partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’i havalimanında karşılamayacağı ve programlarına katılmayacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi kaşesini, genel sekreter ve 2 genel başkan yardımcısı imzası taşıyan Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi aday listesinin CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından değiştirilerek İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilmesi skandala neden oldu. Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Genel Merkezi tarafından onaylanan meclis üyesi aday listesinde birinci sırada yer alan Önder Kurnaz'ın yerine vergi başmüfettişi Erkan Çelik'i, 9. sırada yer alan Mustafa Düzenli'nin yerine Murat Öztınar’ı ve 15. sırada Hüseyin Eroğlu'nun yerine de Özcan Yılmaz’ı listeye yazarak İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.  Yaşananlara CHP Genel Merkez yöneticilerinin müdahalesi etmesi üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, bu gece gergin saatler yaşadı. Krizle ilgili soruna çözüm üretemeyen Kamacı’nın yarın (21 Şubat Çarşamba) Antalya’ya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i havalimanında karşılamayacağı ve katılacağı programlarda yer almayacağı öğrenildi.
CHP’de meclis üyesi aday listesinde isim değiştirme skandalı büyüyor. Yaşanan skandalla ilgili olarak Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın yarın Antalya’ya gelecek olan partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’i havalimanında karşılamayacağı ve programlarına katılmayacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi kaşesini, genel sekreter ve 2 genel başkan yardımcısı imzası taşıyan Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi aday listesinin CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından değiştirilerek İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilmesi skandala neden oldu. Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Genel Merkezi tarafından onaylanan meclis üyesi aday listesinde birinci sırada yer alan Önder Kurnaz'ın yerine vergi başmüfettişi Erkan Çelik'i, 9. sırada yer alan Mustafa Düzenli'nin yerine Murat Öztınar’ı ve 15. sırada Hüseyin Eroğlu'nun yerine de Özcan Yılmaz’ı listeye yazarak İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. 

Yaşananlara CHP Genel Merkez yöneticilerinin müdahalesi etmesi üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, bu gece gergin saatler yaşadı. Krizle ilgili soruna çözüm üretemeyen Kamacı’nın yarın (21 Şubat Çarşamba) Antalya’ya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i havalimanında karşılamayacağı ve katılacağı programlarda yer almayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.