Kameraman Alper Baycın parkı açıldı

GÜNDEM 30.09.2021 - 12:40, Güncelleme: 30.09.2021 - 12:40
 

Kameraman Alper Baycın parkı açıldı

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin Survivor çekimleri için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti’nde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden kameraman Alper Balcın’ın adını verdiği park törenle açıldı. Törende, Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi de yer aldı.

haberimizvar.net- Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen televizyon yarışma programı Survivor ekibinde yer alan ve 2018’de henüz 24 yaşındayken,adada çantasını gasp etmek isteyen iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Alper Baycın’ın adının verildiği park törenle açıldı.  Muratpaşa Belediyesi’nin Güzeloba Mahallesi’nde bulunan parkının açılışında Alper Baycın’ın aynı zamanda Üçgen Mahalle muhtarı olan annesi Aynur Baycın, baba Ahmet Baycın’la birlikte Belediye Başkanı Uysal, Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da yer aldı. Alper Baycın’ın çalışma arkadaşları, sevenleri, muhtarlar ve siyasi partilerden temsilciler de aileyi bu özel günde yalnız bırakmadı.  ÖRNEK BİR ÇOCUKTU Törende konuşan anne Baycın, mutluluk, özlem, gurur gibi birçok duyguyu bir arada yaşadığını belirterek “Alper’in isminin yaşatılmasını, onu kaybettiğimden beri çok istedim. Diyeceksiniz ki neden? Alper örnek bir çocuktu. Bizim çocuğumuz olduğu için değil. Çocukluğundan beri kimsenin kalbini kırmadı. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  “GÜZEL KARDEŞİM” “Bugün çok mutlu olmamız gereken bir gün ama kalbimizdeki hasar o kadar büyük ki o mutluluğu da tabi ki yaşayamıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Ilıcalı ise Alper Baycın’ınkısa ömründe çok sayıda insanının sevgisini kazandığını söyledi. Baycın’dan “Güzel kardeşim” diye bahseden Ilıcalı şöyle konuştu: “Bazı insanların yokluğu asla doldurulamaz. Alper de o insanlardan biriydi. Annesini ve babasını, Ahmet ağabey ve Aynur hanım, tanıdıktan sonra Alper’in neden örnek bir insan olduğunu da görüyoruz. Biz, hep beraber burada olarak şunu başardık. Bu güzel kardeşimizin anne ve babası onunla bir kez daha gurur duymuştur. Ben bunu milletimizin farkı olarak görüyorum. Bu maneviyatımızın bence dünyada karşılığı yok. Sevgili Belediye Başkanımız çok önemli burada. Şehrin en güzel yerinde böyle güzel bir park. Muratpaşa Belediyesi olarak onlara da gönülden teşekkürler. Hepimizin kalbimizin buluştuğu bir yer olacak burası.” “ALPER BİR SİMGE” Başkan Uysal ise Alper Baycın’ıngenç yaşta yüreğinin götürdüğü yere gitmenin,  iş disiplinin, tutkulu bir şekilde mesleğine sarılmanın ve bu uğurda yaşamını da yitirebilmenin sembolü olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Alper artık bizim sembolümüz. Gönüllerimizde, zihnimizde, gelecek kuşaklarımızın idol olarak alabileceği bir noktada hep yaşayacak. Alper, artık Muratpaşa’mızın yetiştirdiği bir simge olarak hep aramızda olacak. Ona sonsuz yaşamında mutluluklar dilemek istiyorum. Ruhu şad olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Uysal, Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi ve Baycın ailesi, Kameraman Alper Baycın’ın adını taşıyan parkın açılışını gerçekleştirdi.  
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin Survivor çekimleri için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti’nde uğradığı saldırıda hayatını kaybeden kameraman Alper Balcın’ın adını verdiği park törenle açıldı. Törende, Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi de yer aldı.

haberimizvar.net- Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen televizyon yarışma programı Survivor ekibinde yer alan ve 2018’de henüz 24 yaşındayken,adada çantasını gasp etmek isteyen iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Alper Baycın’ın adının verildiği park törenle açıldı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Güzeloba Mahallesi’nde bulunan parkının açılışında Alper Baycın’ın aynı zamanda Üçgen Mahalle muhtarı olan annesi Aynur Baycın, baba Ahmet Baycın’la birlikte Belediye Başkanı Uysal, Acun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da yer aldı. Alper Baycın’ın çalışma arkadaşları, sevenleri, muhtarlar ve siyasi partilerden temsilciler de aileyi bu özel günde yalnız bırakmadı. 
ÖRNEK BİR ÇOCUKTU
Törende konuşan anne Baycın, mutluluk, özlem, gurur gibi birçok duyguyu bir arada yaşadığını belirterek “Alper’in isminin yaşatılmasını, onu kaybettiğimden beri çok istedim. Diyeceksiniz ki neden? Alper örnek bir çocuktu. Bizim çocuğumuz olduğu için değil. Çocukluğundan beri kimsenin kalbini kırmadı. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“GÜZEL KARDEŞİM”
“Bugün çok mutlu olmamız gereken bir gün ama kalbimizdeki hasar o kadar büyük ki o mutluluğu da tabi ki yaşayamıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Ilıcalı ise Alper Baycın’ınkısa ömründe çok sayıda insanının sevgisini kazandığını söyledi. Baycın’dan “Güzel kardeşim” diye bahseden Ilıcalı şöyle konuştu:
“Bazı insanların yokluğu asla doldurulamaz. Alper de o insanlardan biriydi. Annesini ve babasını, Ahmet ağabey ve Aynur hanım, tanıdıktan sonra Alper’in neden örnek bir insan olduğunu da görüyoruz. Biz, hep beraber burada olarak şunu başardık. Bu güzel kardeşimizin anne ve babası onunla bir kez daha gurur duymuştur. Ben bunu milletimizin farkı olarak görüyorum. Bu maneviyatımızın bence dünyada karşılığı yok. Sevgili Belediye Başkanımız çok önemli burada. Şehrin en güzel yerinde böyle güzel bir park. Muratpaşa Belediyesi olarak onlara da gönülden teşekkürler. Hepimizin kalbimizin buluştuğu bir yer olacak burası.”
“ALPER BİR SİMGE”
Başkan Uysal ise Alper Baycın’ıngenç yaşta yüreğinin götürdüğü yere gitmenin,  iş disiplinin, tutkulu bir şekilde mesleğine sarılmanın ve bu uğurda yaşamını da yitirebilmenin sembolü olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Alper artık bizim sembolümüz. Gönüllerimizde, zihnimizde, gelecek kuşaklarımızın idol olarak alabileceği bir noktada hep yaşayacak. Alper, artık Muratpaşa’mızın yetiştirdiği bir simge olarak hep aramızda olacak. Ona sonsuz yaşamında mutluluklar dilemek istiyorum. Ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Uysal, Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jürisi ve Baycın ailesi, Kameraman Alper Baycın’ın adını taşıyan parkın açılışını gerçekleştirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.