Kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.10.2023 - 09:58, Güncelleme: 03.10.2023 - 09:58
 

Kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

Antalya'da kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Serkan A. (21) idaresindeki 07 AVB 15 plakalı kamyonet, Arif Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, sürücü Serkan A. ile araçtaki Enes A. (20) ve Anıl E. (20) yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Finike ve Elmalı Devlet hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Antalya'da kamyonetin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Serkan A. (21) idaresindeki 07 AVB 15 plakalı kamyonet, Arif Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü Serkan A. ile araçtaki Enes A. (20) ve Anıl E. (20) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Finike ve Elmalı Devlet hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.