Kamyonetlerden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2024 - 20:05, Güncelleme: 05.01.2024 - 20:05
 

Kamyonetlerden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Antalya'da park halindeki kamyonetlerden inşaat malzemeleri ve kablo çalan şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Tahılpazarı Mahallesi'nde park halinde bulunan bir kamyonetten toplam 30 bin TL değerinde muhtelif elektrikli inşaat/yapı alet edevatları, elektrik kablosu ve sarf malzemeleri, Gebizli Mahallesi'nde de park halinde bulunan bir kamyonetten toplam 25 bin TL değerinde erkek/bayan çorabının çalınması olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından isminin Ş.H. olduğu tespit edilen her iki olayın şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı. 
Antalya'da park halindeki kamyonetlerden inşaat malzemeleri ve kablo çalan şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Tahılpazarı Mahallesi'nde park halinde bulunan bir kamyonetten toplam 30 bin TL değerinde muhtelif elektrikli inşaat/yapı alet edevatları, elektrik kablosu ve sarf malzemeleri, Gebizli Mahallesi'nde de park halinde bulunan bir kamyonetten toplam 25 bin TL değerinde erkek/bayan çorabının çalınması olayıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından isminin Ş.H. olduğu tespit edilen her iki olayın şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.