Kan bağışçısına altın madalya

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2023 - 11:26, Güncelleme: 12.10.2023 - 11:26
 

Kan bağışçısına altın madalya

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sanayi Sitesi esnaflarından Şaban Özkan'a, Türk Kızılay'ına 35 kan bağışı yaptığı için törenle altın madalya verildi.

haberimizvar.net- Türk Kızılay'ı Korkuteli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarına 35 kez kan bağışı yapan Şaban Özkan, altın madalyasını Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hüseyin Uyar, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammet Ali Üzüm'den aldı. Hüseyin Uyar, kan bağışlayarak bir hayat kurtarmanın önemine vurgu yaparak, "Aslında en önemli şey paylaşmak, ihtiyacı olana yardım elini uzatmak. Türk Kızılay'ı gibi kuruluşlarımızın çalışmaları sayesinde unutmaya başladığımız değerleri yeniden hatırlıyoruz. Türk Kızılay, ihtiyaç anında dünyanın birçok yerinde gördüğümüz, insanlık kandilini yeniden ateşleyen ve sönmemesi için mücadele eden çok özel bir kuruluş. Bizler, Çanakkale'de kan kaybetmesin diye düşman askerinin yarasına kendi gömleğinden parça kesen Mehmetçiklerin torunlarıyız. Dünyayı iyilikle, şefkatle ve paylaşımcı olursak ayakta tutabiliriz" dedi. Kan bağışında gönüllülük esasının olduğunu vurgulayan Uyar, "Kan vererek bir insana can oluyorsunuz. Bu çok değerli ve çok kıymetli bir durum. Korkuteli, kan bağışı konusunda iyi seviyelerde. Korkuteli'nde kan bağışı projeleri sayesince daha yukarılara taşımak istiyoruz ve herkesi kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sanayi Sitesi esnaflarından Şaban Özkan'a, Türk Kızılay'ına 35 kan bağışı yaptığı için törenle altın madalya verildi.

haberimizvar.net- Türk Kızılay'ı Korkuteli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağış kampanyalarına 35 kez kan bağışı yapan Şaban Özkan, altın madalyasını Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hüseyin Uyar, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammet Ali Üzüm'den aldı.

Hüseyin Uyar, kan bağışlayarak bir hayat kurtarmanın önemine vurgu yaparak, "Aslında en önemli şey paylaşmak, ihtiyacı olana yardım elini uzatmak. Türk Kızılay'ı gibi kuruluşlarımızın çalışmaları sayesinde unutmaya başladığımız değerleri yeniden hatırlıyoruz. Türk Kızılay, ihtiyaç anında dünyanın birçok yerinde gördüğümüz, insanlık kandilini yeniden ateşleyen ve sönmemesi için mücadele eden çok özel bir kuruluş. Bizler, Çanakkale'de kan kaybetmesin diye düşman askerinin yarasına kendi gömleğinden parça kesen Mehmetçiklerin torunlarıyız. Dünyayı iyilikle, şefkatle ve paylaşımcı olursak ayakta tutabiliriz" dedi.

Kan bağışında gönüllülük esasının olduğunu vurgulayan Uyar, "Kan vererek bir insana can oluyorsunuz. Bu çok değerli ve çok kıymetli bir durum. Korkuteli, kan bağışı konusunda iyi seviyelerde. Korkuteli'nde kan bağışı projeleri sayesince daha yukarılara taşımak istiyoruz ve herkesi kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.