Kan bağışı hayat kurtarıyor

YEREL 21.09.2023 - 10:04, Güncelleme: 21.09.2023 - 10:04
 

Kan bağışı hayat kurtarıyor

Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Okan Erdoğan ve kan bağışçısı kazanım uzmanı Gülşah Alpova Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, kan bağışı yapmanın çok önemli olduğunu belirterek, yapılan bir kan bağışıyla birçok hayat kurtarılabileceğini kaydetti. Yaptıkları çalışmalar için Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi Müdürü Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Topaloğlu, belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. Topaloğlu, Kızılay otobüsünün 25-29 Eylül tarihleri arasında Kemer Turizm Otelcilik Lisesi önünde 11.00-19.00  saatleri arasında olacağını ve ‘İyi ki varsın kan dostum' kampanyası kapsamında kan vermek isteyen vatandaşları beklediklerini kaydetti.  
Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Okan Erdoğan ve kan bağışçısı kazanım uzmanı Gülşah Alpova Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, kan bağışı yapmanın çok önemli olduğunu belirterek, yapılan bir kan bağışıyla birçok hayat kurtarılabileceğini kaydetti.

Yaptıkları çalışmalar için Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi Müdürü Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Topaloğlu, belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Topaloğlu, Kızılay otobüsünün 25-29 Eylül tarihleri arasında Kemer Turizm Otelcilik Lisesi önünde 11.00-19.00  saatleri arasında olacağını ve ‘İyi ki varsın kan dostum' kampanyası kapsamında kan vermek isteyen vatandaşları beklediklerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.