Kanaat önderleri siyasetçileri ağırladı

SİYASET 20.11.2023 - 09:55, Güncelleme: 23.11.2023 - 12:30
 

Kanaat önderleri siyasetçileri ağırladı

Antalya Kanaat Önderleri Platformu, geleneksel kuru fasulye günlerinde Antalya siyasetinin tanınmış isimlerini ağırladı.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin tanınmış isimleri Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun geleneksel fasulye günlerinde buluştu. Platformun kurucu başkanı İbrahim Bodur ve yönetimi, aralarında CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İYİ Parti Antalya Milletvekili  Adayı Ali Adnan Kaya ile merkez sağın önemli isimleri Erdal Öner ve Ebubekir Biskevelci'nin de bulunduğu siyasetçiler ile yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alış verişinde bulundu. Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten CHP İl Başkanı Nail Kamacı, "Yararlı çalışmalara imza atan Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nu önemsiyoruz, toplumun sesini duyurma açısından etkin bir misyon yükleniyor" dedi. Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun geleneksel kuru fasulye davetine CHP Antalya İl Sekreteri Şenay Demiralay, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Etkinliklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Akpınar ile Kepez bölgesinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necdet Döş de katıldılar.
Antalya Kanaat Önderleri Platformu, geleneksel kuru fasulye günlerinde Antalya siyasetinin tanınmış isimlerini ağırladı.

haberimizvar.net-  Antalya siyasetinin tanınmış isimleri Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun geleneksel fasulye günlerinde buluştu. Platformun kurucu başkanı İbrahim Bodur ve yönetimi, aralarında CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İYİ Parti Antalya Milletvekili  Adayı Ali Adnan Kaya ile merkez sağın önemli isimleri Erdal Öner ve Ebubekir Biskevelci'nin de bulunduğu siyasetçiler ile yaklaşan yerel seçimler öncesinde fikir alış verişinde bulundu.

Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten CHP İl Başkanı Nail Kamacı, "Yararlı çalışmalara imza atan Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nu önemsiyoruz, toplumun sesini duyurma açısından etkin bir misyon yükleniyor" dedi. Antalya Kanaat Önderleri Platformu'nun geleneksel kuru fasulye davetine CHP Antalya İl Sekreteri Şenay Demiralay, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Etkinliklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Akpınar ile Kepez bölgesinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Necdet Döş de katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.