Kanında uyuşturucu çıktı

GÜNDEM 26.07.2021 - 20:47, Güncelleme: 26.07.2021 - 20:47
 

Kanında uyuşturucu çıktı

Lüks araçta uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri için “Pudra şekeriydi” diyen AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi.

haberimizvar.net-Sosyal medyada yayınlanan kokain çektiği görüntüler için ‘pudra şekeri’ savunması yapan AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı. DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre, Adli Tıp’ın gönderdiği raporda, Ayvatoğlu’ndan alınan kıl, kan ve idrar numunelerinde “uyuşturucu maddesi” tespit edildiği belirtildi. Savcılık, Ayvatoğlu hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlıyor. Kürşat Ayvatoğlu’nun geçen mart ayında lüks bir araç içerisinde arkadaşlarıyla birlikte kokain çektiği görüntülerin sosyal medyada yayınlanması gündem yaratmıştı.   ‘ARKADAŞLARLA ŞAKA YAPIYORDUK’   Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu’nun alınan ilk ifadesinde “Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabanca müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi, bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım” şeklindeki sözleri büyük yankı yaratmıştı.   EV HAPSİ KARARIYLA SERBEST KALDI   Şüpheli Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine Ayvatoğlu yeniden gözaltına alınmış ve bu kez ifadesinde kokain kullandığını kabul eden Ayvatoğlu, yakın dönemde uyuşturucu kullanmadığını öne sürmüş, görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu savunmuştu. Savcılık ise ev hapsi kararı verilen Ayvatoğlu’nun doğruyu söyleyip söylemediğini anlamak için kan, kıl ve idrar örnekleri aldırmıştı. 
Lüks araçta uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri için “Pudra şekeriydi” diyen AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi.

haberimizvar.net-Sosyal medyada yayınlanan kokain çektiği görüntüler için ‘pudra şekeri’ savunması yapan AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı. DW Türkçe’den Alican Uludağ’ın haberine göre, Adli Tıp’ın gönderdiği raporda, Ayvatoğlu’ndan alınan kıl, kan ve idrar numunelerinde “ uyuşturucu maddesi” tespit edildiği belirtildi. Savcılık, Ayvatoğlu hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlıyor. Kürşat Ayvatoğlu’nun geçen mart ayında lüks bir araç içerisinde arkadaşlarıyla birlikte kokain çektiği görüntülerin sosyal medyada yayınlanması gündem yaratmıştı.

 

‘ARKADAŞLARLA ŞAKA YAPIYORDUK’

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu’nun alınan ilk ifadesinde “Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabanca müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi, bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım” şeklindeki sözleri büyük yankı yaratmıştı.

 

EV HAPSİ KARARIYLA SERBEST KALDI

 

Şüpheli Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine Ayvatoğlu yeniden gözaltına alınmış ve bu kez ifadesinde kokain kullandığını kabul eden Ayvatoğlu, yakın dönemde uyuşturucu kullanmadığını öne sürmüş, görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu savunmuştu. Savcılık ise ev hapsi kararı verilen Ayvatoğlu’nun doğruyu söyleyip söylemediğini anlamak için kan, kıl ve idrar örnekleri aldırmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.