'Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.02.2024 - 12:36, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:36
 

'Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık'

Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık" dedi..

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı'nın Serik Koordinasyon Merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. SKM açılışına AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Serik Belediye Başkan adayı Veli Vural, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. SKM'nin açılışında konuşan Tütüncü, “Pehlivanlar diyarı, Yörükler diyarı, güzel Serik'in güzel insanlarına selam olsun" dedi. Seçim çalışmalarını gün boyu Serik'te sürdürdüklerini belirten Tütüncü, “Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık. Bugün Serik'te bambaşka bir heyecanı gördük. Serik'te bu meydanın kalabalığını görünce, bu coşkuyu görünce, eyvallah bu iş bitti. Serik altın çağına adımını attı. Bu kalabalık Serik'te Veli Vural başkanı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de Hakan Tütüncü'yü ilan ediyor" diye konuştu. Kepez'e 15 yılda 150'den fazla okul, 15 hastane yapıldığını, 90 bin gecekondunun kaldırılarak yerine modern konutların geldiğini, 80 bin tapunun hak sahiplerine ulaştırıldığını, 1200 kilometre yol, 6 temalı park, 13 müze ve 22 kütüphane kazandırdıklarını söyleyen Tütüncü, “Kepez'de yaptıklarımızı saymaya kalkarsak sabaha kadar bitiremeyiz. Bütün bunları Kepez başardıysa, 31 Mart'tan sonra Antalya da başaracak. 15 yılda biriktirdiğimiz o tecrübeler, şimdi 19 ilçesiyle beraber bütün Antalya'yı saracak. Bütün projelerimizi 29 Şubat'ta Antalya'mıza ilan edeceğiz" şeklinde konuştu. İLÇEDE SORUN KABUL ETMİYORUZ İlçenin sorunlarının başında trafik geldiğini belirten Hakan Tütüncü, şöyle konuştu: "Hem şehir içi hem de Antalya ile Serik arasındaki ulaşımı en güzel hale getireceğiz. Havaalanı ile Belek arasını saat 20.00'dan sonra birbirine bağlayacak bir toplu ulaşım yoksa, Serik gerçekten çok geri kalmış demektir. Sanayi ve Kadıoğlu kavşağını en güzel şekilde yapacağız. 31 Mart'tan sonra Antalya'nın en büyük çocuk parkını, temalı bir çocuk parkını ücretsiz bir çocuk parkını pehlivanlar diyarı Serik'e yapacağız." 'SERİK GELECEĞE KANATLANACAK' Bir önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, bir sözünü hatırlatan Tütüncü, “Menderes Başkanım, 'Buraya güzel bir kültür merkezi yapacağım' dedi ve inşaata başladı. Ve bunların döneminde inşaat öylece kaldı. Şimdi bu döneme biz fetret devri demeyelim de ne diyelim? Çivilerin çakılmadığı dönemi, kapatıyoruz. Artık, Antalya'nın altın çağı başlıyor. Antalya'nın altın çağında Serik bambaşka bir geleceğe kanatlanıyor" diye konuştu. 
Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık" dedi..

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı'nın Serik Koordinasyon Merkezi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. SKM açılışına AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Serik Belediye Başkan adayı Veli Vural, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SKM'nin açılışında konuşan Tütüncü, “Pehlivanlar diyarı, Yörükler diyarı, güzel Serik'in güzel insanlarına selam olsun" dedi. Seçim çalışmalarını gün boyu Serik'te sürdürdüklerini belirten Tütüncü, “Kapı kapı gezdik, gönüller kazandık. Bugün Serik'te bambaşka bir heyecanı gördük. Serik'te bu meydanın kalabalığını görünce, bu coşkuyu görünce, eyvallah bu iş bitti. Serik altın çağına adımını attı. Bu kalabalık Serik'te Veli Vural başkanı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de Hakan Tütüncü'yü ilan ediyor" diye konuştu. Kepez'e 15 yılda 150'den fazla okul, 15 hastane yapıldığını, 90 bin gecekondunun kaldırılarak yerine modern konutların geldiğini, 80 bin tapunun hak sahiplerine ulaştırıldığını, 1200 kilometre yol, 6 temalı park, 13 müze ve 22 kütüphane kazandırdıklarını söyleyen Tütüncü, “Kepez'de yaptıklarımızı saymaya kalkarsak sabaha kadar bitiremeyiz. Bütün bunları Kepez başardıysa, 31 Mart'tan sonra Antalya da başaracak. 15 yılda biriktirdiğimiz o tecrübeler, şimdi 19 ilçesiyle beraber bütün Antalya'yı saracak. Bütün projelerimizi 29 Şubat'ta Antalya'mıza ilan edeceğiz" şeklinde konuştu.

İLÇEDE SORUN KABUL ETMİYORUZ

İlçenin sorunlarının başında trafik geldiğini belirten Hakan Tütüncü, şöyle konuştu: "Hem şehir içi hem de Antalya ile Serik arasındaki ulaşımı en güzel hale getireceğiz. Havaalanı ile Belek arasını saat 20.00'dan sonra birbirine bağlayacak bir toplu ulaşım yoksa, Serik gerçekten çok geri kalmış demektir. Sanayi ve Kadıoğlu kavşağını en güzel şekilde yapacağız. 31 Mart'tan sonra Antalya'nın en büyük çocuk parkını, temalı bir çocuk parkını ücretsiz bir çocuk parkını pehlivanlar diyarı Serik'e yapacağız."

'SERİK GELECEĞE KANATLANACAK'

Bir önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, bir sözünü hatırlatan Tütüncü, “Menderes Başkanım, 'Buraya güzel bir kültür merkezi yapacağım' dedi ve inşaata başladı. Ve bunların döneminde inşaat öylece kaldı. Şimdi bu döneme biz fetret devri demeyelim de ne diyelim? Çivilerin çakılmadığı dönemi, kapatıyoruz. Artık, Antalya'nın altın çağı başlıyor. Antalya'nın altın çağında Serik bambaşka bir geleceğe kanatlanıyor" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.