Kaptan Hazal Toroslar'da

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.08.2023 - 10:29, Güncelleme: 23.08.2023 - 10:33
 

Kaptan Hazal Toroslar'da

Antalya Şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Basketbol Takımı kaptanı Hazal Çetin, süper lig takımı Antalya Toroslar Spor Kulübü'ne transfer oldu.

haberimizvar.net- Kendi altyapısından yetişen sporcularıyla liglerde yer alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, başarılı sporcularını profesyonel liglere ve milli takımlara transfer etmeye devam ediyor. Bunun son örneği, Kadın Basketbol U18 takımının kaptanı Hazal Çetin oldu. Kaptan Çetin, Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Antalya Toroslar Spor Kulübü'ne transfer oldu. Kepez formasıyla şampiyonluk kupası kaldırdığı U18, Basketbol Gençler Ligi ve Bölgesel Lig'de oynamış olan Çetin, şimdi de süper lig forması terletecek. SPORCU FABRİKASI KEPEZ Sporcularını üst liglere transfer ettikçe daha fazla motive olduklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Antalya'nın en fazla nüfusu olan Kepez'de düzenlediğimiz yetenek taramalarında ortaya çıkardığımız sporcu adayları, düzenli olarak antrenmanlara katılıp disiplinli çalıştıklarında mutlaka başarıyor. Çocuklarımızın başarıları, bizleri de gururlandırıyor, daha fazlasını yapmamıza teşvik ediyor" diye konuştu. Hedeflerinin milli takımlara ve üst liglere oyuncu yetiştirmek olduğunu vurgulayan Basketbol Koordinatörü Besim Güvenç ise, "Kendi gençlerimizle profesyonel liglerde mücadele etmek, yetiştirdiğimiz sporcularımızı transfer etmek bizim asli görevimiz" dedi.
Antalya Şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Basketbol Takımı kaptanı Hazal Çetin, süper lig takımı Antalya Toroslar Spor Kulübü'ne transfer oldu.

haberimizvar.net- Kendi altyapısından yetişen sporcularıyla liglerde yer alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, başarılı sporcularını profesyonel liglere ve milli takımlara transfer etmeye devam ediyor. Bunun son örneği, Kadın Basketbol U18 takımının kaptanı Hazal Çetin oldu. Kaptan Çetin, Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Antalya Toroslar Spor Kulübü'ne transfer oldu. Kepez formasıyla şampiyonluk kupası kaldırdığı U18, Basketbol Gençler Ligi ve Bölgesel Lig'de oynamış olan Çetin, şimdi de süper lig forması terletecek.

SPORCU FABRİKASI KEPEZ

Sporcularını üst liglere transfer ettikçe daha fazla motive olduklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Antalya'nın en fazla nüfusu olan Kepez'de düzenlediğimiz yetenek taramalarında ortaya çıkardığımız sporcu adayları, düzenli olarak antrenmanlara katılıp disiplinli çalıştıklarında mutlaka başarıyor. Çocuklarımızın başarıları, bizleri de gururlandırıyor, daha fazlasını yapmamıza teşvik ediyor" diye konuştu. Hedeflerinin milli takımlara ve üst liglere oyuncu yetiştirmek olduğunu vurgulayan Basketbol Koordinatörü Besim Güvenç ise, "Kendi gençlerimizle profesyonel liglerde mücadele etmek, yetiştirdiğimiz sporcularımızı transfer etmek bizim asli görevimiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.