Kara işbaşı yaptı

SİYASET 04.04.2024 - 15:12, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:27
 

Kara işbaşı yaptı

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, eski başkan Şükrü Sözen'den görevi devraldıktan sonra işbaşı yaptı.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Manavgat Belediye Başkanlığını yüzde 45 ve 64 bin 305 oyla kazanan CHP'li Niyazi Nefi Kara, düzenlenen törenle görevi eski başkan Şükrü Sözen'den devraldıktan sonra işbaşı yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın devir teslim törenine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetimi, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Mustafa Erdem, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ile birlikte belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, eski başkan Şükrü Sözen'den görevi devraldıktan sonra işbaşı yaptı.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Manavgat Belediye Başkanlığını yüzde 45 ve 64 bin 305 oyla kazanan CHP'li Niyazi Nefi Kara, düzenlenen törenle görevi eski başkan Şükrü Sözen'den devraldıktan sonra işbaşı yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın devir teslim törenine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetimi, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Mustafa Erdem, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ile birlikte belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.