Karaca; “Geçmiş olsun Zonguldak”

YEREL 21.11.2023 - 17:47, Güncelleme: 21.11.2023 - 17:49
 

Karaca; “Geçmiş olsun Zonguldak”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Zonguldak’ta yaşanan sel felaketi dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayınladı.

haberimizvar.net- Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi; “Zonguldak’ta hafta sonu yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zonguldak başta olmak üzere, Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Kozlu ve Gökçebey’de aşırı yağış ve fırtına nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, kuru yük gemilerinin karaya oturması sebebiyle de 11 mürettebatın halen daha kayıp olduğu bilgisini öğrendim. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kayıp olan mürettebatların da bir an önce bulunmasını temenni ediyorum. TGF olarak maddi ve manevi olarak Zonguldak’taki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Allah bir daha böyle afetler göstermesin.”
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Zonguldak’ta yaşanan sel felaketi dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayınladı.

haberimizvar.net- Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Zonguldak’ta hafta sonu yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zonguldak başta olmak üzere, Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Kozlu ve Gökçebey’de aşırı yağış ve fırtına nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, kuru yük gemilerinin karaya oturması sebebiyle de 11 mürettebatın halen daha kayıp olduğu bilgisini öğrendim.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kayıp olan mürettebatların da bir an önce bulunmasını temenni ediyorum. TGF olarak maddi ve manevi olarak Zonguldak’taki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Allah bir daha böyle afetler göstermesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.