Karacan'dan 'ucuz siyaset' vurgusu

SİYASET 01.03.2024 - 16:38, Güncelleme: 01.03.2024 - 16:38
 

Karacan'dan 'ucuz siyaset' vurgusu

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, partisinden istifa ederek CHP'ye geçen Muratpaşa İlçe eski Başkanı Erdal Özçivi'yi sert sözlerle eleştirdi. Karacan, "Böyle aymazlık olmaz, bunun adı resmen sahtekarlık" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’ye geçen Erdal Özçivi’yi eleştirdi. Özçivi’nin İYİ Parti ile alakası kalmaması rağmen partililere kendisini İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak takdim eden ve onları CHP’ye davet eden SMS’ler gönderdiğini belirten Başkan Karacan, “Böyle bir aymazlık olamaz, bunun adı resmen sahtekarlık” açıklamasında bulundu.   KARACAN’DAN ‘UCUZ SİYASET’ VURGUSU İYİ Parti İl Başkanı Karacan konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, siyasette her zaman doğruluk ve dürüstlük ilkesinin öne çıktığını ifade etti. Bazı kesimlerin ucuz siyaset anlayışıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Karacan, bu anlayışın kimseye bir şey kazandırmayacağının altını çizdi. İYİ Parti olarak doğru ve dürüst siyaset anlayışıyla gerçeklerden kopmadan vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerine değinen Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’ye geçen Erdal Özçivi’yi eleştirdi. “BUNUN ADI RESMEN SAHTEKARLIK” Özçivi’nin İYİ Parti ile alakası kalmaması rağmen partililere kendisini İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak takdim eden ve onları CHP’ye davet eden SMS’ler gönderdiğini belirten Başkan Karacan, “Böyle bir aymazlık olamaz, bunun adı resmen sahtekarlık” açıklamasında bulundu.  Karacan, “Biz siyasete 3’üncü bir yol olmak için girdik. Şahsi menfaatler için beklentimiz olsaydı bu çatı altında toplanmazdık. Görüyoruz ki bazı arkadaşlar şahsi menfaatleri için partilerini yarı yolda bırakmaktan çekinmedikleri gibi sahtekarlık yapmaktan da hiç gocunmuyorlar. Kimse İYİ Parti üzerinden siyaset yapmasın, buna izin vermeyiz” diye konuştu.  İŞTE, O MESAJ! Partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Erdal Özçivi’nin İYİ Partililere attığı mesaj ise şu şekilde: “İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak şahsım Erdal Özçivi ve yönetimi kurulu arkadaşlarımla birlikte Antalya’mızın, Muratpaşa’mızın birleştirici gücü Belediye Başkanımız ve CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayımız Ümit Uysal’ı destekleyeceğimizi kamuoyuna ilan ederiz. Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Yol arkadaşlarımız, dostlarımız bizimle. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ’oy birliğini’, ‘güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Muratpaşamızın ve Türkiyemizin ihtiyacı olan oy birliğine güç birliğini kurduk. Şimdi yeni hedefler için hep birlikte daha ileri adımlar atacağız. Hayırlı olsun.”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, partisinden istifa ederek CHP'ye geçen Muratpaşa İlçe eski Başkanı Erdal Özçivi'yi sert sözlerle eleştirdi. Karacan, "Böyle aymazlık olmaz, bunun adı resmen sahtekarlık" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’ye geçen Erdal Özçivi’yi eleştirdi. Özçivi’nin İYİ Parti ile alakası kalmaması rağmen partililere kendisini İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak takdim eden ve onları CHP’ye davet eden SMS’ler gönderdiğini belirten Başkan Karacan, “Böyle bir aymazlık olamaz, bunun adı resmen sahtekarlık” açıklamasında bulundu.  


KARACAN’DAN ‘UCUZ SİYASET’ VURGUSU
İYİ Parti İl Başkanı Karacan konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, siyasette her zaman doğruluk ve dürüstlük ilkesinin öne çıktığını ifade etti. Bazı kesimlerin ucuz siyaset anlayışıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Karacan, bu anlayışın kimseye bir şey kazandırmayacağının altını çizdi. İYİ Parti olarak doğru ve dürüst siyaset anlayışıyla gerçeklerden kopmadan vatandaşların yanında olmayı sürdüreceklerine değinen Karacan, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’ye geçen Erdal Özçivi’yi eleştirdi.


“BUNUN ADI RESMEN SAHTEKARLIK”
Özçivi’nin İYİ Parti ile alakası kalmaması rağmen partililere kendisini İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak takdim eden ve onları CHP’ye davet eden SMS’ler gönderdiğini belirten Başkan Karacan, “Böyle bir aymazlık olamaz, bunun adı resmen sahtekarlık” açıklamasında bulundu.  Karacan, “Biz siyasete 3’üncü bir yol olmak için girdik. Şahsi menfaatler için beklentimiz olsaydı bu çatı altında toplanmazdık. Görüyoruz ki bazı arkadaşlar şahsi menfaatleri için partilerini yarı yolda bırakmaktan çekinmedikleri gibi sahtekarlık yapmaktan da hiç gocunmuyorlar. Kimse İYİ Parti üzerinden siyaset yapmasın, buna izin vermeyiz” diye konuştu. 


İŞTE, O MESAJ!
Partisinden istifa ederek CHP saflarına katılan Erdal Özçivi’nin İYİ Partililere attığı mesaj ise şu şekilde:
“İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı olarak şahsım Erdal Özçivi ve yönetimi kurulu arkadaşlarımla birlikte Antalya’mızın, Muratpaşa’mızın birleştirici gücü Belediye Başkanımız ve CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayımız Ümit Uysal’ı destekleyeceğimizi kamuoyuna ilan ederiz. Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Yol arkadaşlarımız, dostlarımız bizimle. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ’oy birliğini’, ‘güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Muratpaşamızın ve Türkiyemizin ihtiyacı olan oy birliğine güç birliğini kurduk. Şimdi yeni hedefler için hep birlikte daha ileri adımlar atacağız. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.