Karadeniz’de büyük yıkım /Selde can kaybı 41’e ulaştı

GÜNDEM 14.08.2021 - 12:35, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:19
 

Karadeniz’de büyük yıkım /Selde can kaybı 41’e ulaştı

AFAD, sel nedeniyle Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 kişinin öldü. Bartın’da kaybolan Arife Ünal’ın cansız bedenine ulaşılmasıyla toplam can kaybı 41’e ulaştı.

haberimizvar.net-  Kastamonu ve Sinop’ta büyük yıkıma yol açan sel felaketinin ardından arama-kurtarma çalışmaları sürerken, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 kişinin öldüğünü, Bartın’da kaybolan Arife Ünal’ın cenazesine ulaşılmasıyla toplam ölü sayısının 41’e yükseldiğini açıkladı.  12 YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR  AFAD’dan yapılan açıklamada, “Sel nedeniyle Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı. Bartın’ın Ulus Akörensöküler köyünde kaybolan kişiyi arama çalışmalarının AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri ile UMKE personelince sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, Sinop’un Ayancık ve Kastamonu’nun Bozkurt ilçelerinde arama ve kurtarma ekiplerince çalışmalara devam edildiği de kaydedildi.  
AFAD, sel nedeniyle Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 kişinin öldü. Bartın’da kaybolan Arife Ünal’ın cansız bedenine ulaşılmasıyla toplam can kaybı 41’e ulaştı.

haberimizvar.net-  Kastamonu ve Sinop’ta büyük yıkıma yol açan sel felaketinin ardından arama-kurtarma çalışmaları sürerken, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 kişinin öldüğünü, Bartın’da kaybolan Arife Ünal’ın cenazesine ulaşılmasıyla toplam ölü sayısının 41’e yükseldiğini açıkladı.

 12 YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

 AFAD’dan yapılan açıklamada, “Sel nedeniyle Kastamonu’da 34, Sinop’ta 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı. Bartın’ın Ulus Akörensöküler köyünde kaybolan kişiyi arama çalışmalarının AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri ile UMKE personelince sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, Sinop’un Ayancık ve Kastamonu’nun Bozkurt ilçelerinde arama ve kurtarma ekiplerince çalışmalara devam edildiği de kaydedildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.