Karanlık işkencesine son vermek için bu kampanyaya destek olun!

GÜNDEM 14.12.2022 - 11:46, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:46
 

Karanlık işkencesine son vermek için bu kampanyaya destek olun!

2016 yılından itibaren yaz-kış saati uygulamasına son verilmesinin ardından karanlıkta okula giden çocuklarımızın yaşadığı işkenceye son vermek için Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imza kampanyası başlatıyor. Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan, karanlık işkencesine son vermek için herkesi kampanyaya destek olm çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Tasarruf gerekçesiyle 2016’dan beri yaz-kış saati uygulaması yapılamıyor. Milyonlarca ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisi kış döneminde gün ışığından faydalanamıyor. Uzmanlar, yeniden uygulamaya geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Öğrencilerin ders verimlerini etkiliyor” dedi. Öğrencilerin gün ışığından faydalanması, kış mevsiminin karanlık ve soğuğundan korumak amacıyla Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaşananlara ‘dur’ demek için imza kampanyası başlatıyor. Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan, yazılı açıklama yaparak herkesi imza kampanyasına destek vermeye davet etti. Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 16-17 ARALIK KAPALI YOL’DA “Ülkemizde kanayan bir yara olmaya başlayan çocuklarımızın ve çalışanların gecenin karanlığında işe gitmesine neden olan uygulanmayan KIŞ SAATİ  uygulamasının geri getirilmesi amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın KIŞ SAATİ  UYGULAMASININ tekrar uygulanmaya alınması amacıyla Kapalı Yol’da imza ile talep oluşturmak için 2 gün (16-17 Aralık Cuma, Cumartesi  saat:10.00'da)  gün boyunca Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak stand açacağız. Tüm dostlarımızı ve bu durumdan rahatsız olan vatandaşlarımızı standımıza tepkilerini ve taleplerini bildirmek için bekleriz. #GÜNDÜZÜMÜZÜGERİVERİN.”
2016 yılından itibaren yaz-kış saati uygulamasına son verilmesinin ardından karanlıkta okula giden çocuklarımızın yaşadığı işkenceye son vermek için Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imza kampanyası başlatıyor. Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan, karanlık işkencesine son vermek için herkesi kampanyaya destek olm çağrısı yaptı.

haberimizvar.net- Tasarruf gerekçesiyle 2016’dan beri yaz-kış saati uygulaması yapılamıyor. Milyonlarca ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisi kış döneminde gün ışığından faydalanamıyor. Uzmanlar, yeniden uygulamaya geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Öğrencilerin ders verimlerini etkiliyor” dedi.

Öğrencilerin gün ışığından faydalanması, kış mevsiminin karanlık ve soğuğundan korumak amacıyla Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaşananlara ‘dur’ demek için imza kampanyası başlatıyor. Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Yasemin Erdoğan, yazılı açıklama yaparak herkesi imza kampanyasına destek vermeye davet etti. Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

16-17 ARALIK KAPALI YOL’DA

“Ülkemizde kanayan bir yara olmaya başlayan çocuklarımızın ve çalışanların gecenin karanlığında işe gitmesine neden olan uygulanmayan KIŞ SAATİ  uygulamasının geri getirilmesi amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın KIŞ SAATİ  UYGULAMASININ tekrar uygulanmaya alınması amacıyla Kapalı Yol’da imza ile talep oluşturmak için 2 gün (16-17 Aralık Cuma, Cumartesi  saat:10.00'da)  gün boyunca Yenikapı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak stand açacağız. Tüm dostlarımızı ve bu durumdan rahatsız olan vatandaşlarımızı standımıza tepkilerini ve taleplerini bildirmek için bekleriz. #GÜNDÜZÜMÜZÜGERİVERİN.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.