'Karar aşamasındayız'

KULİS 02.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 02.02.2024 - 12:10
 

'Karar aşamasındayız'

CHP önceki dönem Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkan Adaylığı konusunda ekibi ile birlikte karar aşamasında olduklarını söyledi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştüklerini belirten Özer, bağımsız adaylığın macera olduğunu vurgulayarak, "Vaktimiz var, arkadaşlarla değerlendirme yaptıktan sonra kararımızı vereceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi'nin Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu yeniden aday göstermesi ile parti tabanında başlayan moral bozukluğu gözleri Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'e çevirmişti. "Mustafa ile Kumluca seçimini kazanamayız" diyen Özer, belediye başkan adaylığı konusunda arkadaşlarıyla birlikte değerlendirme yaptıklarını, karar aşamasına gelindiğinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. Kamuoyundan ve parti tabanından Kumluca Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olması konusunda ısrarlar olduğunu vurgulayan Özer, " Bağımsız belediye başkan adaylığı macera olur. Belediye meclis üyesi listesi yapamadığınız gibi parti amblemi olmadan seçimi kazanma şansınız da pek olmaz. Bunun için de ciddi bir değerlendirme yapmanın gerektiğini düşünüyoruz" dedi. DEMOKRAT PARTİ'NİN YAKLAŞIMI GURUR VERİCİ CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, parlamentoda birlikte çalıştıkları Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir kaç kez görüştüklerini ve kendisine belediye başkan adaylığı önerisinde bulunulduğunu belirtti. DP'nin yaklaşımının gurur verici olduğunu sözlerine ekleyen Özer, " Arkadaşlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'u çok seviyor, çok sempatik buluyor. Ev sahibi olarak Kumluca belediye başkan adaylığı teklifi almak elbette gurur verici. Ancak kazanılmayacak bir seçime girmek de bizim açımızdan doğru olmaz. Henüz vaktimiz var arkadaşlarla konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Bir anlamda karar aşamasındayız. Karar verdiğimizde bunu basınla ve kamuoyu ile paylaşacağız" şeklinde konuştu.
CHP önceki dönem Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkan Adaylığı konusunda ekibi ile birlikte karar aşamasında olduklarını söyledi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüştüklerini belirten Özer, bağımsız adaylığın macera olduğunu vurgulayarak, "Vaktimiz var, arkadaşlarla değerlendirme yaptıktan sonra kararımızı vereceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi'nin Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu yeniden aday göstermesi ile parti tabanında başlayan moral bozukluğu gözleri Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'e çevirmişti. "Mustafa ile Kumluca seçimini kazanamayız" diyen Özer, belediye başkan adaylığı konusunda arkadaşlarıyla birlikte değerlendirme yaptıklarını, karar aşamasına gelindiğinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. Kamuoyundan ve parti tabanından Kumluca Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olması konusunda ısrarlar olduğunu vurgulayan Özer, " Bağımsız belediye başkan adaylığı macera olur. Belediye meclis üyesi listesi yapamadığınız gibi parti amblemi olmadan seçimi kazanma şansınız da pek olmaz. Bunun için de ciddi bir değerlendirme yapmanın gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

DEMOKRAT PARTİ'NİN YAKLAŞIMI GURUR VERİCİ

CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer, parlamentoda birlikte çalıştıkları Demokrat Parti(DP)Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir kaç kez görüştüklerini ve kendisine belediye başkan adaylığı önerisinde bulunulduğunu belirtti. DP'nin yaklaşımının gurur verici olduğunu sözlerine ekleyen Özer, " Arkadaşlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'u çok seviyor, çok sempatik buluyor. Ev sahibi olarak Kumluca belediye başkan adaylığı teklifi almak elbette gurur verici. Ancak kazanılmayacak bir seçime girmek de bizim açımızdan doğru olmaz. Henüz vaktimiz var arkadaşlarla konuşuyoruz, değerlendiriyoruz. Bir anlamda karar aşamasındayız. Karar verdiğimizde bunu basınla ve kamuoyu ile paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.