Karavan turizmi için proje

TURİZM 21.09.2022 - 11:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:14
 

Karavan turizmi için proje

Tarım işletmecisi Kemal Bilal Öner, Antalya’nın yaylalarını karavan turizmi rotasına dâhil edecek bir proje hazırlıyor. Öner, “Bu proje, içinde doğa sevgisi taşıyan ülke insanı için büyük bir başlangıç olacak” dedi.

haberimizvar.net- İş insanı ve tarım işletmecisi Kemal Bilal Öner, Antalya’nın karavan turizmini geliştirecek yeni bir projeye imza atıyor. Projeyi anlatan Öner, “Hepinizin bildiği gibi Antalya, dünyanın tarih, güneş, kum ve deniz turizminin başkenti olarak adlandırılır. Biz bu unsurlara karavan turizmini ve yaylalarımızı da ekleyecek, tüm turizm paydaşlarımızı sürece dâhil edecek bir yola çıkıyoruz.” dedi. Ekibiyle birlikte konu hakkında detaylı bir çalışma yaptıklarını dile getiren Öner, açıklamasında, “Doğal güzelliklerimiz ve yaylalarımızın tanıtımı ve güzellilerinin geniş kitlelere yayılmasını hedeflediklerini ifade eden Öner: “Antalya’mızın bu zenginliklerini ortaya koymaya, tarih, deniz, güneş, kum bakış açısına sıkışan yaklaşımları aşmayı hedefliyoruz: Özellikle doğal güzelliklerimizi, yaylalarımızı öne çıkaracak karavan turizmi için neler yapılması gerektiğini yerinde gözlemleyecek, öneriler geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı Projeyi yakın zamanda kamuoyuna sunacaklarını kaydeden Öner sözlerini şöyle sürdürdü: 2Bir çiftçi olarak Antalya’nın tarım sorunlarına getirdiğim çözüm önerilerinin ardından, temel zenginliklerinden turizm ile ilgili de “Karavan Turizmi” raporuyla yepyeni bir bakış açısını tüm Antalyalılara sunacağım.”
Tarım işletmecisi Kemal Bilal Öner, Antalya’nın yaylalarını karavan turizmi rotasına dâhil edecek bir proje hazırlıyor. Öner, “Bu proje, içinde doğa sevgisi taşıyan ülke insanı için büyük bir başlangıç olacak” dedi.

haberimizvar.net- İş insanı ve tarım işletmecisi Kemal Bilal Öner, Antalya’nın karavan turizmini geliştirecek yeni bir projeye imza atıyor. Projeyi anlatan Öner, “Hepinizin bildiği gibi Antalya, dünyanın tarih, güneş, kum ve deniz turizminin başkenti olarak adlandırılır. Biz bu unsurlara karavan turizmini ve yaylalarımızı da ekleyecek, tüm turizm paydaşlarımızı sürece dâhil edecek bir yola çıkıyoruz.” dedi.

Ekibiyle birlikte konu hakkında detaylı bir çalışma yaptıklarını dile getiren Öner, açıklamasında, “Doğal güzelliklerimiz ve yaylalarımızın tanıtımı ve güzellilerinin geniş kitlelere yayılmasını hedeflediklerini ifade eden Öner: “Antalya’mızın bu zenginliklerini ortaya koymaya, tarih, deniz, güneş, kum bakış açısına sıkışan yaklaşımları aşmayı hedefliyoruz: Özellikle doğal güzelliklerimizi, yaylalarımızı öne çıkaracak karavan turizmi için neler yapılması gerektiğini yerinde gözlemleyecek, öneriler geliştireceğiz.” ifadelerini kullandı

Projeyi yakın zamanda kamuoyuna sunacaklarını kaydeden Öner sözlerini şöyle sürdürdü: 2Bir çiftçi olarak Antalya’nın tarım sorunlarına getirdiğim çözüm önerilerinin ardından, temel zenginliklerinden turizm ile ilgili de “Karavan Turizmi” raporuyla yepyeni bir bakış açısını tüm Antalyalılara sunacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.