Karlı dağ manzarasında deniz keyfi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2021 - 16:43, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:43
 

Karlı dağ manzarasında deniz keyfi

Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı Sahili'ne geldi. Zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde denize girenler keyifli anlar yaşadı.

haberimizvar.net Yurdun büyük bölümünde soğuk hava ve kar etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da da hava sıcaklığı önceki haftaya göre düşmesine rağmen gün içerisinde 13 dereceye kadar ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilenler de soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Sahile gelen vatandaşlar ve turistler, güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazıları sahilde otururken, bazıları da zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde sıcaklığı 18 derece olan denize girdi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre kentte bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağmurun yarın devam etmesi, hava sıcaklığının da yarın 16 dereceye ulaşması bekleniyor.
Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı Sahili'ne geldi. Zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde denize girenler keyifli anlar yaşadı.

haberimizvar.net

Yurdun büyük bölümünde soğuk hava ve kar etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da da hava sıcaklığı önceki haftaya göre düşmesine rağmen gün içerisinde 13 dereceye kadar ulaştı. Güneşli havayı fırsat bilenler de soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Sahile gelen vatandaşlar ve turistler, güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazıları sahilde otururken, bazıları da zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde sıcaklığı 18 derece olan denize girdi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre kentte bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen yağmurun yarın devam etmesi, hava sıcaklığının da yarın 16 dereceye ulaşması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.