Karne hediyesi Başkan Amca’dan

EĞİTİM 03.07.2023 - 11:44, Güncelleme: 03.07.2023 - 11:44
 

Karne hediyesi Başkan Amca’dan

Döşemealtı’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 16 bin 58 öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.

haberimizvar.net- Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, koskoca bir eğitim yılını geride bırakan öğrencileri geleneksel hale gelen karne hediyesi olarak ücretsiz sinema gösterimi ve mısır ikramı hazırladı. Yeşilbayır Mahallesi Flora AVM içerisinde yer alan sinema salonunda öğrenciler aileleriyle birlikte ücretsiz sinema keyfi yapabilecek.  9 Temmuz tarihine kadar karnesiyle birlikte giden öğrenciler istedikleri filme girip patlamış mısır keyfi yapacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tüm öğrencileri aileleriyle birlikte film izlemeye davet ederken, “Öğrencilerimiz koskoca bir eğitim-öğretim sezonunu tamamladı. Çok yoruldular. Bizde artık geleneksel hale getirdiğimiz sinema ve mısır etkinliğimizi yaparak onlara küçük bir karne hediyesi veriyoruz. 9 Temmuz tarihine kadar tüm film seanslarına ücretsiz olarak girip gönüllerince eğlenecekler” dedi. Başkan Genç öğrencilere tatil boyunca bol bol dinlenip eğlenmelerini, aileleriyle birlikte vakit geçirip bir sonraki eğitim yılına hazırlanmaları tavsiyesinde bulundu.
Döşemealtı’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 16 bin 58 öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.

haberimizvar.net- Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, koskoca bir eğitim yılını geride bırakan öğrencileri geleneksel hale gelen karne hediyesi olarak ücretsiz sinema gösterimi ve mısır ikramı hazırladı. Yeşilbayır Mahallesi Flora AVM içerisinde yer alan sinema salonunda öğrenciler aileleriyle birlikte ücretsiz sinema keyfi yapabilecek.  9 Temmuz tarihine kadar karnesiyle birlikte giden öğrenciler istedikleri filme girip patlamış mısır keyfi yapacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tüm öğrencileri aileleriyle birlikte film izlemeye davet ederken, “Öğrencilerimiz koskoca bir eğitim-öğretim sezonunu tamamladı. Çok yoruldular. Bizde artık geleneksel hale getirdiğimiz sinema ve mısır etkinliğimizi yaparak onlara küçük bir karne hediyesi veriyoruz. 9 Temmuz tarihine kadar tüm film seanslarına ücretsiz olarak girip gönüllerince eğlenecekler” dedi. Başkan Genç öğrencilere tatil boyunca bol bol dinlenip eğlenmelerini, aileleriyle birlikte vakit geçirip bir sonraki eğitim yılına hazırlanmaları tavsiyesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.