Kaş Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM 03.09.2019 - 11:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kaş Belediyesi'nin eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

haberimizvar.net Kaş Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın yönettiği oturumda yapıldı. Toplantının açılışında konuşma yapan Başkan Mutlu Ulutaş, "Ağustos ayında yaptığımız tatilin ardından, tekrar meclis toplantımızda bir aradayız. Ağustos ayında Kurban Bayramı'nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde kutladık. Kaş bu yaz turizmde altın yıllarından birini yaşıyor. Yaz boyunca yerli ve yabancı konuklarımızla dolup taşıyor" dedi. MÜDÜRLÜK SAYISI 17’YE YÜKSELDİ Konuşmanın ardından gündeme geçildi. Yoklama ve geçmiş meclis tutanaklarının okunmasının ardından norm kadro ihdaslarının yapılması konusu görüşüldü. Yeni olarak Sağlık İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü kurulmasına, bunlarla birlikte toplam müdürlük sayısının 17 olması oy çokluğu ile kabul edildi. Burada söz alan CHP'li üyeler Kaş Belediye Başkan Yardımcılığı'na Faruk Akbudak'ın atandığını fısıltı gazetesinden duyduklarını, kendisini tanımadıklarını, kendisi hakkında hiçbir şey bilmediklerini, bu konuda niçin meclise bilgi verilmediğini sordu. Bunun üzerine Başkan Ulutaş, Faruk Akbudak'ı meclise çağırdı. Akbudak, kendisini meclis üyelerine tanıttı. 5 YILLIK YATIRIM PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ Ardından 5 yıllık yatırım programı görüşüldü. Kaş Belediyesi ile resmi kurumlar arasında protokol yapmak üzere Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a oy çokluğu ile yetki verildi. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile gerçekleştirilecek projeleri sunmak üzere, Başkan Ulutaş'a oy birliği ile yetki verildi. Ardından Ağullu, Çukurbağ, Yeniköy, Bayındır ve Gökçeören mahallerinde yapılan imar planlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyonunun hazırladığı rapor görüşüldü. Belediye meclisi toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

haberimizvar.net Kaş Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın yönettiği oturumda yapıldı. Toplantının açılışında konuşma yapan Başkan Mutlu Ulutaş, "Ağustos ayında yaptığımız tatilin ardından, tekrar meclis toplantımızda bir aradayız. Ağustos ayında Kurban Bayramı'nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde kutladık. Kaş bu yaz turizmde altın yıllarından birini yaşıyor. Yaz boyunca yerli ve yabancı konuklarımızla dolup taşıyor" dedi.

MÜDÜRLÜK SAYISI 17’YE YÜKSELDİ

Konuşmanın ardından gündeme geçildi. Yoklama ve geçmiş meclis tutanaklarının okunmasının ardından norm kadro ihdaslarının yapılması konusu görüşüldü. Yeni olarak Sağlık İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü kurulmasına, bunlarla birlikte toplam müdürlük sayısının 17 olması oy çokluğu ile kabul edildi. Burada söz alan CHP'li üyeler Kaş Belediye Başkan Yardımcılığı'na Faruk Akbudak'ın atandığını fısıltı gazetesinden duyduklarını, kendisini tanımadıklarını, kendisi hakkında hiçbir şey bilmediklerini, bu konuda niçin meclise bilgi verilmediğini sordu. Bunun üzerine Başkan Ulutaş, Faruk Akbudak'ı meclise çağırdı. Akbudak, kendisini meclis üyelerine tanıttı.

5 YILLIK YATIRIM PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ

Ardından 5 yıllık yatırım programı görüşüldü. Kaş Belediyesi ile resmi kurumlar arasında protokol yapmak üzere Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a oy çokluğu ile yetki verildi. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile gerçekleştirilecek projeleri sunmak üzere, Başkan Ulutaş'a oy birliği ile yetki verildi. Ardından Ağullu, Çukurbağ, Yeniköy, Bayındır ve Gökçeören mahallerinde yapılan imar planlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyonunun hazırladığı rapor görüşüldü. Belediye meclisi toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.