Kaş Kaymakamı’nın 9 bin liralık ayakkabısı

GÜNDEM 11.07.2021 - 16:16, Güncelleme: 11.07.2021 - 16:16
 

Kaş Kaymakamı’nın 9 bin liralık ayakkabısı

Koruma altındaki Patara'dan çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili, “Cumhurbaşkanı gelse zaptı tutacağım” diyen memuru görevden alan kaymakamın 9 bin liralık Valentino ayakkabısı gündem oldu.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi’nden çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili, “Değil bölge müdürü Sayın Cumhurbaşkanımız gelse ben bu zaptı tutacağım” diyen muhafaza memuru Umut Utku, ikinci kez görevinden alındı. Görevini yaparak zabıt tutan memuru görevden alan Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ise tepkilere neden oldu. VALENTİNO MARKA AYAKKABI Kaymakam Yazıcı bu kez de lüks marka Valentino ayakkabısıyla gündeme geldi. Yazıcı, sosyal medya hesabından polis radyosunda yaptığı yayınla ilgili fotoğraflar yayınladı.  Twitter’da yapılan paylaşımlarda ise Kaymakam Yazıcı'nın ayakkabısının yaklaşık 9 bin lira değerinde olduğu belirtilerek, çok sayıda eleştiri mesajı yazıldı. Yoğun eleştiriler üzerine fotoğrafı silen Yazıcı, Twitter hesabını da korumaya aldı.  
Koruma altındaki Patara'dan çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili, “Cumhurbaşkanı gelse zaptı tutacağım” diyen memuru görevden alan kaymakamın 9 bin liralık Valentino ayakkabısı gündem oldu.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi’nden çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili, “Değil bölge müdürü Sayın Cumhurbaşkanımız gelse ben bu zaptı tutacağım” diyen muhafaza memuru Umut Utku, ikinci kez görevinden alındı. Görevini yaparak zabıt tutan memuru görevden alan Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ise tepkilere neden oldu.

VALENTİNO MARKA AYAKKABI

Kaymakam Yazıcı bu kez de lüks marka Valentino ayakkabısıyla gündeme geldi. Yazıcı, sosyal medya hesabından polis radyosunda yaptığı yayınla ilgili fotoğraflar yayınladı.  Twitter’da yapılan paylaşımlarda ise Kaymakam Yazıcı'nın ayakkabısının yaklaşık 9 bin lira değerinde olduğu belirtilerek, çok sayıda eleştiri mesajı yazıldı. Yoğun eleştiriler üzerine fotoğrafı silen Yazıcı, Twitter hesabını da korumaya aldı.  

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.