Kasımda deniz keyfi

YAŞAM 02.11.2021 - 18:12, Güncelleme: 02.11.2021 - 18:12
 

Kasımda deniz keyfi

Yurdun birçok bölgesinde soğuk hava etkisini hissettirirken, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Antalya'nın Kemer ilçesindeki sahillerde, tatilciler güneşli havanın keyfini çıkardı.

haberimizvar.net- Kasım ayına gelinmesine rağmen, Antalya'daki yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşli havanın keyfini çıkardı. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Kemer'de bazı turistler sahillerde gezdi, bazıları plajda güneşlendi. Kemer'de tatil yapan Atıl Tortumlu, 2 Kasım'da denize girebildiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Kemer'de bu mevsimde denize girmek ve güneşlenmek mucize olsa gerek. Kemer harika bir yer. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim" dedi. Ukrayna'dan tatile gelen Andrii Belayev, ilk kez geldiği Kemer'i çok sevdiğini söyledi. Ukrayna'dan gelen Natalia Bolkova da Kemer'in güneşli havasına ve denizine hayran kaldığını dile getirdi.
Yurdun birçok bölgesinde soğuk hava etkisini hissettirirken, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Antalya'nın Kemer ilçesindeki sahillerde, tatilciler güneşli havanın keyfini çıkardı.

haberimizvar.net- Kasım ayına gelinmesine rağmen, Antalya'daki yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşli havanın keyfini çıkardı. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Kemer'de bazı turistler sahillerde gezdi, bazıları plajda güneşlendi. Kemer'de tatil yapan Atıl Tortumlu, 2 Kasım'da denize girebildiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Kemer'de bu mevsimde denize girmek ve güneşlenmek mucize olsa gerek. Kemer harika bir yer. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim" dedi.

Ukrayna'dan tatile gelen Andrii Belayev, ilk kez geldiği Kemer'i çok sevdiğini söyledi. Ukrayna'dan gelen Natalia Bolkova da Kemer'in güneşli havasına ve denizine hayran kaldığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.