Kaş'ın yaylalarında karla mücadele

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2021 - 13:05, Güncelleme: 29.01.2021 - 13:05
 

Kaş'ın yaylalarında karla mücadele

Antalya'nın Kaş ilçesinde yaylalardaki mahallelerde kar nedeniyle kapanan yollar, ekiplerin çalışmasıyla açıldı.

haberimizvar.net Kaş'a bağlı Sütleğen Yaylası ve Gömbe Yaylası'na yılın ilk karı yağdı. Yoğun yağışla birlikte yolları kapanan Sütleğen, Beldibi, Yuvacık ve Arma mahallelerinde kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla Gömbe-Kalkan yolunun bir bölümünde trafikte aksamalar yaşandı. Bölgede Karayolları ve belediye ekipleri kar temizleme çalışması yaptı. Mahallelerde biriken karlar ise Kaş Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması ile temizlendi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde yaylalardaki mahallelerde kar nedeniyle kapanan yollar, ekiplerin çalışmasıyla açıldı.

haberimizvar.net

Kaş'a bağlı Sütleğen Yaylası ve Gömbe Yaylası'na yılın ilk karı yağdı. Yoğun yağışla birlikte yolları kapanan Sütleğen, Beldibi, Yuvacık ve Arma mahallelerinde  kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla Gömbe-Kalkan yolunun bir bölümünde trafikte aksamalar yaşandı. Bölgede Karayolları ve belediye ekipleri kar temizleme çalışması yaptı. Mahallelerde biriken karlar ise Kaş Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması ile temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.