Kaş'ta butik turizmi yaygınlaştı

TURİZM (AA) - Anadolu Ajansı | 01.11.2023 - 16:02, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:02
 

Kaş'ta butik turizmi yaygınlaştı

Antalya'da özellikle villa turizmiyle ön plana çıkan Kaş ilçesinde turizm faaliyetleri paydaşları tarafından değerlendirildi.

haberimizvar.net- Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaş Ziraat Odası'nda ilçenin turizmdeki potansiyeline ilişkin toplantı düzenlendi. KUTSO Başkanı Fahri Özen, toplantıda yaptığı konuşmada, Kaş'ta butik tarzı turizm yapıldığını belirtti. Batı Antalya'da kitle turizminin değil, butik turizminin yaygınlaşmasını istediklerini aktaran Özen, şunları kaydetti: "Konutların turizm amaçlı kiraya verilmesi, bölgemizde özellikle de Kaş'ta yerel halkın turizmden elde ettiği gelirin arttırılması adına çok önem arz ediyor. Bu konudaki sorunların bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz. Toplantıdan çıkacak sonucu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz aracılığıyla ilgili bakanlıklarımıza ulaştıracağız." Toplantıya, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Sorumlusu Hüseyin Gençer, yönetim kurulu üyeleri ve Kaş'ta konut kiralama hizmeti veren firmalar katıldı.  
Antalya'da özellikle villa turizmiyle ön plana çıkan Kaş ilçesinde turizm faaliyetleri paydaşları tarafından değerlendirildi.

haberimizvar.net- Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaş Ziraat Odası'nda ilçenin turizmdeki potansiyeline ilişkin toplantı düzenlendi.

KUTSO Başkanı Fahri Özen, toplantıda yaptığı konuşmada, Kaş'ta butik tarzı turizm yapıldığını belirtti.

Batı Antalya'da kitle turizminin değil, butik turizminin yaygınlaşmasını istediklerini aktaran Özen, şunları kaydetti:

"Konutların turizm amaçlı kiraya verilmesi, bölgemizde özellikle de Kaş'ta yerel halkın turizmden elde ettiği gelirin arttırılması adına çok önem arz ediyor. Bu konudaki sorunların bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz. Toplantıdan çıkacak sonucu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz aracılığıyla ilgili bakanlıklarımıza ulaştıracağız."

Toplantıya, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Sorumlusu Hüseyin Gençer, yönetim kurulu üyeleri ve Kaş'ta konut kiralama hizmeti veren firmalar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.