KATCAM'da görev değişimi

YEREL 07.06.2021 - 12:05, Güncelleme: 07.06.2021 - 12:05
 

KATCAM'da görev değişimi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (KATCAM) devir teslim töreni yapıldı. Görev süresini dolduran Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar, KATCAM Merkez Müdürlüğü görevini Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko'ya devretti.

haberimizvar.net- KATCAM Merkez Müdürü olarak 2016 yılından bu yana iki dönem görev yaptığını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar, "Bu süre zarfında yönetim kurulumuz ile birlikte kadın çalışmalarına yönelik birçok etkinlikle farkındalık oluşturmaya, bilinç düzeyini artırmaya çalıştık. Başta Güzel Sanatlar Fakültemiz olmak üzere çeşitli birimlerimizle, Antalya'da kadın konusunda çalışma yapan sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde güzel işlere imza attık" dedi. KATCAM Merkez Müdürü Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko ise aktif bir merkez olan KATCAM'ın aynı şekilde çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko "Bugüne kadar hocalarımızın ve kadın sivil toplum kuruluşlarının desteği ile güzel çalışmalara imza atıldı. Bundan sonra da toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına, kadınların sosyal ve ekonomik statüsünün yükseltilmesine yönelik bilimsel çalışmaların yanı sıra, kamu, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile iş birliklerini güçlendirerek çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.   Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko, pandemi dolayısıyla ertelenen I. Uluslararası Akdeniz Kadın Çalışmaları Kongresi'nin 2021 yılı içerisinde yapılmasının planlandığını söyledi.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (KATCAM) devir teslim töreni yapıldı. Görev süresini dolduran Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar, KATCAM Merkez Müdürlüğü görevini Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko'ya devretti.

haberimizvar.net- KATCAM Merkez Müdürü olarak 2016 yılından bu yana iki dönem görev yaptığını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar, "Bu süre zarfında yönetim kurulumuz ile birlikte kadın çalışmalarına yönelik birçok etkinlikle farkındalık oluşturmaya, bilinç düzeyini artırmaya çalıştık. Başta Güzel Sanatlar Fakültemiz olmak üzere çeşitli birimlerimizle, Antalya'da kadın konusunda çalışma yapan sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde güzel işlere imza attık" dedi. KATCAM Merkez Müdürü Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko ise aktif bir merkez olan KATCAM'ın aynı şekilde çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko "Bugüne kadar hocalarımızın ve kadın sivil toplum kuruluşlarının desteği ile güzel çalışmalara imza atıldı. Bundan sonra da toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına, kadınların sosyal ve ekonomik statüsünün yükseltilmesine yönelik bilimsel çalışmaların yanı sıra, kamu, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile iş birliklerini güçlendirerek çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Doç. Dr. Gülay Yılmaz Diko, pandemi dolayısıyla ertelenen I. Uluslararası Akdeniz Kadın Çalışmaları Kongresi'nin 2021 yılı içerisinde yapılmasının planlandığını söyledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.