‘Kavga etmeden partimi birleştireceğim’

SİYASET 18.09.2023 - 14:31, Güncelleme: 18.09.2023 - 14:40
 

‘Kavga etmeden partimi birleştireceğim’

CHP’de Antalya İl Başkanlığı için Nuri Cengiz ve Vural Şahin’den sonra adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Altan Ayaz, örgütün içinde geldiğini belirterek, “Kimseyle kavga etmeden partiyi birleştireceğime ve CHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. CHP tabanından ciddi bir reaksiyon yakaladığını vurgulayan Ayaz,” Kimseden icazet almadım” diye konuştu.

haberimizvar.net- Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda  düzenlediği basın toplantısında Gazetecilerle bir araya gelen Altan Ayaz, 8 Ekim pazar günü yapılacak olan kongrede CHP Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Önümüzdeki günlerde daha güçlü bir katılımla CHP il binasının önünde adaylık açıklaması yapacağını belirten Ayaz, “Şu an ki toplantıyı sadece kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yapıyorum” dedi. ÖRGÜTÜN İÇİNDEN GELDİM CHP Antalya İl Başkanlığına talip olduğunu kaydeden Ayaz, şöyle devam etti: “CHP başka partiler gibi otel lobilerinde kurulmuş bir parti değildir. CHP, Kuva-yi Milliye’den gücünü alan kurtuluş mücadelesinde kurulmuş bir partidir. Bu partinin ağırlığını ve yükünü çok iyi biliyorum. Bu partinin içinde 25 yıllık bir yolculuğum var. Örgütün içinden gelen biriyim. Gençlik Kolları Başkanlığı ile başladım. Daha sonra il yöneticiliği yaptım. Farklı dönemlerinde seçim komitelerinde görev yaptım.“ KİMSEDEN İŞARET ALMADIM “Bu sorumluluk, bu yük, ağır bir yüktür. Bunun farkındayım. Bunu  taşıyacağıma ve bunu sonuna kadar götüreceğime de inancım sonsuz. Örgütün sesi olarak, birilerinden işaret, birilerinden herhangi bir şey beklemeden bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceğim. Kavga etmeden, gürültü çıkarmadan partiyi bütünleştirerek, partiyi önce Antalya’da, daha sonra da tüm Türkiye’de hak ettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım.” BEN DAHA İYİ YAPARIM Ayaz, bir gazetecinin, ‘mevcut il başkanı Nuri Cengiz’in başarılı buluyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi: ”İlçe seçim kongrelerinin hemen hemen hepsine gittim. Orada gördüğüm Nuri Cengiz başkana ciddi bir eleştiri var. Bu da ‘başarılı mı yoksa başarısız mı’ kriterini ortaya çıkarıyor. Ben şahsen daha iyi bir il başkanlığı yapacağıma inanıyorum. İnanmasam bu yola çıkmazdım. Kimseyle kavda etmeden, partiyi birleştirerek Antalya’yı en iyi şekilde idare edeceğime inanıyorum. Tabandan ciddi bir reaksiyon yakaladım. Bu işin sonunda ben başarılı olacağımıza inanıyorum.” BÖCEK’LE DE GÖRÜŞÜRÜM Antalya’da partili belediye başkanları ile örgüt arasında bir diyalog eksikliği olduğunu iddia eden Ayaz, “Eğer o diyalog eksikliği giderilirse, belediyelerle ilgili sorunların çözüleceğine inanıyorum. Ben zaten Ümit Uysal, Semih Esen ve Turgay Genç ile görüştüm. Sadece Muhittin Böcek le görüşmedim ama bu görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Onunla da görüşebilirim” diye konuştu. MUSTAFA ERDEM VURGUSU Ayaz, ‘Uzun yıllar birlikte hareket ettiğiniz, sizinle aynı ekipte yer alan milletvekili Mustafa Erdem’in CHP İl Koordinatörü olarak atanmasının ardından adaylığınızı açıklamanız bir tesadüf mü? ’sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Bunun o konuyla bağlantısı yok. Ben zaten aday olmayı düşünüyordum. Ekibimiz de hazır ama önümüzdeki süreçte bazı değişiklikler de yapabiliriz. Çünkü kongre noktasında bazı değişiklikler yapılabiliyor.”  
CHP’de Antalya İl Başkanlığı için Nuri Cengiz ve Vural Şahin’den sonra adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Altan Ayaz, örgütün içinde geldiğini belirterek, “Kimseyle kavga etmeden partiyi birleştireceğime ve CHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. CHP tabanından ciddi bir reaksiyon yakaladığını vurgulayan Ayaz,” Kimseden icazet almadım” diye konuştu.

haberimizvar.net- Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda  düzenlediği basın toplantısında Gazetecilerle bir araya gelen Altan Ayaz, 8 Ekim pazar günü yapılacak olan kongrede CHP Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Önümüzdeki günlerde daha güçlü bir katılımla CHP il binasının önünde adaylık açıklaması yapacağını belirten Ayaz, “Şu an ki toplantıyı sadece kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yapıyorum” dedi.

ÖRGÜTÜN İÇİNDEN GELDİM

CHP Antalya İl Başkanlığına talip olduğunu kaydeden Ayaz, şöyle devam etti: “ CHP başka partiler gibi otel lobilerinde kurulmuş bir parti değildir. CHP, Kuva-yi Milliye’den gücünü alan kurtuluş mücadelesinde kurulmuş bir partidir. Bu partinin ağırlığını ve yükünü çok iyi biliyorum. Bu partinin içinde 25 yıllık bir yolculuğum var. Örgütün içinden gelen biriyim. Gençlik Kolları Başkanlığı ile başladım. Daha sonra il yöneticiliği yaptım. Farklı dönemlerinde seçim komitelerinde görev yaptım.“

KİMSEDEN İŞARET ALMADIM

“Bu sorumluluk, bu yük, ağır bir yüktür. Bunun farkındayım. Bunu  taşıyacağıma ve bunu sonuna kadar götüreceğime de inancım sonsuz. Örgütün sesi olarak, birilerinden işaret, birilerinden herhangi bir şey beklemeden bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceğim. Kavga etmeden, gürültü çıkarmadan partiyi bütünleştirerek, partiyi önce Antalya’da, daha sonra da tüm Türkiye’de hak ettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım.”

BEN DAHA İYİ YAPARIM

Ayaz, bir gazetecinin, ‘mevcut il başkanı Nuri Cengiz’in başarılı buluyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi: ”İlçe seçim kongrelerinin hemen hemen hepsine gittim. Orada gördüğüm Nuri Cengiz başkana ciddi bir eleştiri var. Bu da ‘başarılı mı yoksa başarısız mı’ kriterini ortaya çıkarıyor. Ben şahsen daha iyi bir il başkanlığı yapacağıma inanıyorum. İnanmasam bu yola çıkmazdım. Kimseyle kavda etmeden, partiyi birleştirerek Antalya’yı en iyi şekilde idare edeceğime inanıyorum. Tabandan ciddi bir reaksiyon yakaladım. Bu işin sonunda ben başarılı olacağımıza inanıyorum.”

BÖCEK’LE DE GÖRÜŞÜRÜM

Antalya’da partili belediye başkanları ile örgüt arasında bir diyalog eksikliği olduğunu iddia eden Ayaz, “Eğer o diyalog eksikliği giderilirse, belediyelerle ilgili sorunların çözüleceğine inanıyorum. Ben zaten Ümit Uysal, Semih Esen ve Turgay Genç ile görüştüm. Sadece Muhittin Böcek le görüşmedim ama bu görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Onunla da görüşebilirim” diye konuştu.

MUSTAFA ERDEM VURGUSU

Ayaz, ‘Uzun yıllar birlikte hareket ettiğiniz, sizinle aynı ekipte yer alan milletvekili Mustafa Erdem’in CHP İl Koordinatörü olarak atanmasının ardından adaylığınızı açıklamanız bir tesadüf mü? ’sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Bunun o konuyla bağlantısı yok. Ben zaten aday olmayı düşünüyordum. Ekibimiz de hazır ama önümüzdeki süreçte bazı değişiklikler de yapabiliriz. Çünkü kongre noktasında bazı değişiklikler yapılabiliyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.