Kavga ettiği başkana Yunus’la seslendi

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.09.2019 - 11:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kavga ettiği başkana Yunus’la seslendi

Serik Belediyesi’nin eski Başkanı Ramazan Çalık, kavgalı olduğu Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının ardından Yunus Emre’nin dizelerinden seslendi

haberimizvar.net AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile yine aynı partinin eski belediye başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık arasında belediyeye gelen haciz meselesi yüzünden gerginlik yaşanmıştı. Aputkan ve Çalık, olayın ardından kamuoyuna ağır kelimelerle bilgilendirmede bulunmuştu. EVE KURŞUN YAĞMURU Yaşananların ardından Serik Belediye Başkanı Aputkan’ın evi bir gece yarısı kurşun yağmuruna tutulmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Serik Belediyesi’nin eski Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, sosyal medya hesabından kınama mesajı yayınlandı. YUNUS EMRE DİZELERİNDEN Yunus Emre’nin dizelerinin yer aldığı Çalık’ın yayınladığı kınama mesajı şöyle: “Serik Belediye Başkanı Sayın Enver Aputkan’ın evinin kurşunlandığını esefle öğrendim. Kendisine geçmiş olsun diyor, sorumluların bir an önce adalete teslim edilmesini diliyorum. Şiddet dilinin hiçbir sorunu halletmediği, var olan sorunları daha da büyüttüğü bilinen bir gerçektir. İlçemiz son zamanlarda üst üste cinayet ve benzeri haberlerle anılmaya başlandı. İlçemizin bu tür hoş olmayan haberlerle gündeme gelmesi beni de son derece üzmektedir. Sevgi, hoşgörü ve merhamet diliyle konuşursak birçok sorunun kendiliğinden çözüldüğünü hepbirlikte göreceğiz. "Gelin tanış olalım, İşi kolay kılalım Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz’’diyen Yunus felsefesinin ilçemize ve ülkemize hakim olması dileğimi yeniler, silahla şiddetle ve münakaşa ile sorun çözme peşine düşen herkese feraset, basiret temenni ederim. Yüce Rabbimden tüm vatandaşlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum.”                                                                                          
Serik Belediyesi’nin eski Başkanı Ramazan Çalık, kavgalı olduğu Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın evinin kurşunlanmasının ardından Yunus Emre’nin dizelerinden seslendi

haberimizvar.net AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile yine aynı partinin eski belediye başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık arasında belediyeye gelen haciz meselesi yüzünden gerginlik yaşanmıştı. Aputkan ve Çalık, olayın ardından kamuoyuna ağır kelimelerle bilgilendirmede bulunmuştu.

EVE KURŞUN YAĞMURU

Yaşananların ardından Serik Belediye Başkanı Aputkan’ın evi bir gece yarısı kurşun yağmuruna tutulmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Serik Belediyesi’nin eski Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, sosyal medya hesabından kınama mesajı yayınlandı.

YUNUS EMRE DİZELERİNDEN

Yunus Emre’nin dizelerinin yer aldığı Çalık’ın yayınladığı kınama mesajı şöyle: “Serik Belediye Başkanı Sayın Enver Aputkan’ın evinin kurşunlandığını esefle öğrendim. Kendisine geçmiş olsun diyor, sorumluların bir an önce adalete teslim edilmesini diliyorum. Şiddet dilinin hiçbir sorunu halletmediği, var olan sorunları daha da büyüttüğü bilinen bir gerçektir. İlçemiz son zamanlarda üst üste cinayet ve benzeri haberlerle anılmaya başlandı. İlçemizin bu tür hoş olmayan haberlerle gündeme gelmesi beni de son derece üzmektedir. Sevgi, hoşgörü ve merhamet diliyle konuşursak birçok sorunun kendiliğinden çözüldüğünü hepbirlikte göreceğiz.

"Gelin tanış olalım,

İşi kolay kılalım

Sevelim sevilelim,

Dünya kimseye kalmaz’’diyen Yunus felsefesinin ilçemize ve ülkemize hakim olması dileğimi yeniler, silahla şiddetle ve münakaşa ile sorun çözme peşine düşen herkese feraset, basiret temenni ederim. Yüce Rabbimden tüm vatandaşlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum.”                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.