Kavgada söylenmez

YEREL 27.05.2021 - 15:10, Güncelleme: 27.05.2021 - 16:27
 

Kavgada söylenmez

Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisinin açılışında konuşan AKP Grup Sözcüsü Çetin, Başkan Böcek’in geçen toplantıda meclisi bekletmesini sert dille eleştirdi. Böcek, ise Çetin’e geçmişten örnek verdi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisi sert sözlerle başladı. Açılışta konuşan AKP Sözcüsü Ali Çetin, geçen toplantıda meclisi bekleten Muhittin Böcek’e yüklendi. Çetin, “İş icraata geldiği zaman buhar oluyorsunuz. Geçen mecliste bizi beklettiniz. O nedenle sizden özür bekliyoruz” dedi.  Çetin’e cevap veren Başkan Muhittin Böcek, “Buharlaşmadık. Biz bu meclislerde çok şeyler gördük. Ocak ayı meclisinde burda olmanıza rağmen meclisin açılmaması için oy kullandığınızı unutmadık. Bunlar ilk değil” dedi. Borçlanma ve yatırım konusunda da Çetin’e cevap veren Böcek, “İkinci hafif raylı sisteminin 379 milyon liralık borcunu devet ödüyormuş gibi duyurdunuz. Fakat o borç Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yıkıldı. 100 milyon lirasını ödedik. Bu paralar Muhittin Böcek’in babasının parası değil. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem.Geçmişten gelen doğru projeleri devam ettitirdik. Ama seçime iki ay kala 1.5 milyarlık ihale yapan ben değilim. Antalya şuan 7 milyar 206 milyon liralık borç ile Türkiye’nin en borçlu 3. Kenti” dedi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisinin açılışında konuşan AKP Grup Sözcüsü Çetin, Başkan Böcek’in geçen toplantıda meclisi bekletmesini sert dille eleştirdi. Böcek, ise Çetin’e geçmişten örnek verdi

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Antalya Büyükşehir Belediyesi devam meclisi sert sözlerle başladı. Açılışta konuşan AKP Sözcüsü Ali Çetin, geçen toplantıda meclisi bekleten Muhittin Böcek’e yüklendi. Çetin, “İş icraata geldiği zaman buhar oluyorsunuz. Geçen mecliste bizi beklettiniz. O nedenle sizden özür bekliyoruz” dedi. 

Çetin’e cevap veren Başkan Muhittin Böcek, “Buharlaşmadık. Biz bu meclislerde çok şeyler gördük. Ocak ayı meclisinde burda olmanıza rağmen meclisin açılmaması için oy kullandığınızı unutmadık. Bunlar ilk değil” dedi.

Borçlanma ve yatırım konusunda da Çetin’e cevap veren Böcek, “İkinci hafif raylı sisteminin 379 milyon liralık borcunu devet ödüyormuş gibi duyurdunuz. Fakat o borç Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yıkıldı. 100 milyon lirasını ödedik. Bu paralar Muhittin Böcek’in babasının parası değil. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem.Geçmişten gelen doğru projeleri devam ettitirdik. Ama seçime iki ay kala 1.5 milyarlık ihale yapan ben değilim. Antalya şuan 7 milyar 206 milyon liralık borç ile Türkiye’nin en borçlu 3. Kenti” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.