'Kavgam yok olmayacak da!'

SİYASET 08.06.2020 - 23:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

'Kavgam yok olmayacak da!'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün CHP İl Başkanı Bayar, CHP milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıyı değerlendirdi. Böcek, “İlçe belediye başkanlarımızla biz siyaset üstüyüz. Nusret Başkan parti içinde genel başkanımızın sesi olacak, ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilçe belediye başkanlarım adına hizmet adına ilgileneceğim: İl başkanıyla bir kavgam yok, olmayacak da!” dedi.

haberimizvar.net -CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, VTV’de Gazeteci Ali Buldu’nun programına katıldı. Canlı yayınlanan programda Başkan Böcek, bugün CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekilleri ve CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla yapılan toplantıyı değerlendirdi. Buldu’nun ‘Gizli bir toplantı mıydı?’ sorusuna Başkan Böcek şöyle bir yanıt verdi: BİR SONRAKİ TOPLANTIYA İYİ PARTİ DE KATILACAK “Gizli saklı bir toplandı değildi. TBMM açıldı. Ne zamandır milletvekillerimiz bir araya gelmek istiyordu. Nusret başkan, 4 milletvekilimiz, ben dahil tüm ilçe belediye başkanlarımız bir araya geldik. İYİ Parti İl Başkanımızla da ayrı gayri yok. Toplantıda bundan sonraki toplantımızda ittifak partimizin il başkanı, belediye başkanları ve milletvekillerinin de katılmasını arzu ediyoruz. PARTİ İÇİ İŞLERE KARIŞMAM İlçe belediye başkanlarımızla biz siyaset üstüyüz. Nusret Başkan parti içinde genel başkanımızın sesi olacak, ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilçe belediye başkanlarım adına hizmet adına ilgileneceğim. Genel başkanımız her zaman söyler, ‘siz belediye başkanısınız, parti içi işlere karışmayın’ diye… Her hafta 11. büyükşehir belediye başkanımızla toplantı yapıyorum, Türkiye Belediyeler Birliği’nde belediyelerimizin hizmet haklarını dile getiriyorum. NUSRET BAYAR 18. BAŞKANIM Nusret Bayar benim 18. il başkanım. ANAP döneminden bu güne kadar çok il başkanı ile çalıştım. Herkesin ne yapması gerektiği belli. Cumhurbaşkanı ile büyükşehir belediye başkanları olarak yaptığımız toplantıda 200 milyon borçla ilgili fikir birliğine varılmıştı. Konu yanlış anlaşılmış olacak ki, ajanslarla sorun yaşıyoruz. BAKA konuyu karıştırmış olmalı... Mesela bu konuyla ilgili bizzat ilgileniyorum. Benim hiçbir zaman olmadığı gibi bundan sonra da olmayacak kimseyle kavgam yok. İl başkanı ile de bir kavgam yok, olmayacak da…”   
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün CHP İl Başkanı Bayar, CHP milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıyı değerlendirdi. Böcek, “İlçe belediye başkanlarımızla biz siyaset üstüyüz. Nusret Başkan parti içinde genel başkanımızın sesi olacak, ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilçe belediye başkanlarım adına hizmet adına ilgileneceğim: İl başkanıyla bir kavgam yok, olmayacak da!” dedi.

haberimizvar.net -CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, VTV’de Gazeteci Ali Buldu’nun programına katıldı. Canlı yayınlanan programda Başkan Böcek, bugün CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekilleri ve CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla yapılan toplantıyı değerlendirdi. Buldu’nun ‘Gizli bir toplantı mıydı?’ sorusuna Başkan Böcek şöyle bir yanıt verdi:

BİR SONRAKİ TOPLANTIYA İYİ PARTİ DE KATILACAK

“Gizli saklı bir toplandı değildi. TBMM açıldı. Ne zamandır milletvekillerimiz bir araya gelmek istiyordu. Nusret başkan, 4 milletvekilimiz, ben dahil tüm ilçe belediye başkanlarımız bir araya geldik. İYİ Parti İl Başkanımızla da ayrı gayri yok. Toplantıda bundan sonraki toplantımızda ittifak partimizin il başkanı, belediye başkanları ve milletvekillerinin de katılmasını arzu ediyoruz.

PARTİ İÇİ İŞLERE KARIŞMAM

İlçe belediye başkanlarımızla biz siyaset üstüyüz. Nusret Başkan parti içinde genel başkanımızın sesi olacak, ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilçe belediye başkanlarım adına hizmet adına ilgileneceğim. Genel başkanımız her zaman söyler, ‘siz belediye başkanısınız, parti içi işlere karışmayın’ diye… Her hafta 11. büyükşehir belediye başkanımızla toplantı yapıyorum, Türkiye Belediyeler Birliği’nde belediyelerimizin hizmet haklarını dile getiriyorum.

NUSRET BAYAR 18. BAŞKANIM

Nusret Bayar benim 18. il başkanım. ANAP döneminden bu güne kadar çok il başkanı ile çalıştım. Herkesin ne yapması gerektiği belli. Cumhurbaşkanı ile büyükşehir belediye başkanları olarak yaptığımız toplantıda 200 milyon borçla ilgili fikir birliğine varılmıştı. Konu yanlış anlaşılmış olacak ki, ajanslarla sorun yaşıyoruz. BAKA konuyu karıştırmış olmalı... Mesela bu konuyla ilgili bizzat ilgileniyorum. Benim hiçbir zaman olmadığı gibi bundan sonra da olmayacak kimseyle kavgam yok. İl başkanı ile de bir kavgam yok, olmayacak da…” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.