Kaya’dan miting gibi mahalle toplantısı

SİYASET 10.05.2023 - 17:46, Güncelleme: 10.05.2023 - 17:46
 

Kaya’dan miting gibi mahalle toplantısı

İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, Millet İttifakı tarafından Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada halkla bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu buluşma adeta mitinge döndü.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, Manavgat’ta halkla buluştu. Aşağı Hisar Mahallesi’ndeki Millet İttifakı tarafından düzenlenen buluşmaya Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Millet İttifakı bileşenleri partililer katıldı. Adeta mitinge dönen buluşmada Manavgatlılar hemşerileri Aykut Kaya’ya sahip çıktı. “Meclis’te sizin sesiniz olacağım” diyen Kaya, “Manavgat’ın önceliği üniversitedir, hastanedir. Bunlar yapılmıyor Ulualan peşkeş çekilmeye çalışılıyor. Manavgat’ın hakkını kimseye yedirmem” diye konuştu. PROJELERİMİZİ ÖRNEK ALIYORLAR Atıl haldeki EXPO 2016 alanının silikon vadisi gibi değerlendirilmesi önerisinin kendisinden bir gün sonra AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu tarafından gündeme getirildiğini hatırlatan Kaya, “Çavuşoğlu merak etmeyin EXPO başta olmak üzere Antalya için çok projemiz var. İktidara geldiğimizde hepsini tek tek hayata geçireceğiz. 20 yıldır ülkeyi yönetiyorsunuz ama projeniz dahi yok. Bizim projelerimizi örnek alıyorsunuz” diye konuştu. TÜRKİYE TARİH YAZACAK Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Biz daha önce de Antalya için projeler ürettik. Fakat seçimlere kısa bir süre kala halkın gözünü boyamak için Manavgat devlet hastanesi temeli atılması gibi işlerin yapılmasını doğrul bulmuyoruz. Antalya Kalkın Raporu’muz hazır. Eğitimden, sağlığa, turizmden ekonomiye kadar yapacaklarımızı tek tek sıraladık. Az kaldı, 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde tarih yazacağız. Baharın gelmesine, karabulutların dağılmasına, çiçeklerin açmasına çok az kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.    
İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, Millet İttifakı tarafından Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada halkla bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu buluşma adeta mitinge döndü.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, Manavgat’ta halkla buluştu. Aşağı Hisar Mahallesi’ndeki Millet İttifakı tarafından düzenlenen buluşmaya Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Millet İttifakı bileşenleri partililer katıldı. Adeta mitinge dönen buluşmada Manavgatlılar hemşerileri Aykut Kaya’ya sahip çıktı. “Meclis’te sizin sesiniz olacağım” diyen Kaya, “Manavgat’ın önceliği üniversitedir, hastanedir. Bunlar yapılmıyor Ulualan peşkeş çekilmeye çalışılıyor. Manavgat’ın hakkını kimseye yedirmem” diye konuştu.

PROJELERİMİZİ ÖRNEK ALIYORLAR

Atıl haldeki EXPO 2016 alanının silikon vadisi gibi değerlendirilmesi önerisinin kendisinden bir gün sonra AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu tarafından gündeme getirildiğini hatırlatan Kaya, “Çavuşoğlu merak etmeyin EXPO başta olmak üzere Antalya için çok projemiz var. İktidara geldiğimizde hepsini tek tek hayata geçireceğiz. 20 yıldır ülkeyi yönetiyorsunuz ama projeniz dahi yok. Bizim projelerimizi örnek alıyorsunuz” diye konuştu.

TÜRKİYE TARİH YAZACAK

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Biz daha önce de Antalya için projeler ürettik. Fakat seçimlere kısa bir süre kala halkın gözünü boyamak için Manavgat devlet hastanesi temeli atılması gibi işlerin yapılmasını doğrul bulmuyoruz. Antalya Kalkın Raporu’muz hazır. Eğitimden, sağlığa, turizmden ekonomiye kadar yapacaklarımızı tek tek sıraladık. Az kaldı, 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde tarih yazacağız. Baharın gelmesine, karabulutların dağılmasına, çiçeklerin açmasına çok az kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.