Kayıp Fatih bulundu

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:31
 

Kayıp Fatih bulundu

Antalya'nın Alanya İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde 4 gündür kayıp olan 25 yaşındaki engelli genç Fatih G. Alanya Otogarı'nda bulundu.

   haberimizvar.net- Edinilen bilgilere göre, Demirtaş Mahallesi’nde ikamet eden ve geçen hafta perşembe günü evinden Antalya’ya gitmek üzere ayrılan Fatih G.'den (25) bir daha haber alınamadı. Ailesinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunması üzerine Fatih G. için bölgede arama çalışması başlatıldı.   Fatih G., bir vatandaşın ihbarı üzerine  akşam saatlerinde Alanya Otogarı'nda bulundu. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekiplerinin kontrolü sonrasında genç ailesine teslim edildi.
Antalya'nın Alanya İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde 4 gündür kayıp olan 25 yaşındaki engelli genç Fatih G. Alanya Otogarı'nda bulundu.

   haberimizvar.net- Edinilen bilgilere göre, Demirtaş Mahallesi’nde ikamet eden ve geçen hafta perşembe günü evinden Antalya’ya gitmek üzere ayrılan Fatih G.'den (25) bir daha haber alınamadı. Ailesinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunması üzerine Fatih G. için bölgede arama çalışması başlatıldı.

  Fatih G., bir vatandaşın ihbarı üzerine  akşam saatlerinde Alanya Otogarı'nda bulundu. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekiplerinin kontrolü sonrasında genç ailesine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.