Kayıp Liza annesine kavuştu

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.08.2023 - 13:40, Güncelleme: 12.08.2023 - 13:40
 

Kayıp Liza annesine kavuştu

Antalya'nın ünlü Konyaaltı Sahili'nde yalnız başına ağlayarak yürürken bulunan Almanya vatandaşı 5 yaşındaki Liza için polis seferber oldu. Liza için önce tercüman bulundu, ardından kayıp başvuruları incelendi. Annenin yanına giden polis ekibi, Liza'nın yanındaki polisi görüntülü arayarak ikisini görüştürdü. Sakinleşen Liza, otele götürülüp annesine teslim edildi

haberimizvar.net- Antalya'nın ünlü Konyaaltı Sahili'nde dün akşam saatlerinde yalnız başına yürüyen ve zaman zaman koşarak etrafa bakınan kız çocuğu polisin dikkatini çekti. Motosikletli polis, önce bir süre çocuğu takip etti. Etrafında bir yetişkin olmayan ve ağlayan çocuğu durduran polis, ailesinin nerede olduğunu sordu. Almanca konuşan çocukla iletişim kuramayan polis, çocuğa su içirip ardından da Almanca bilen bir kişiyi telefonla aradı. Telefondaki kişiden çocuğun ailesinin nerede olduğunu, ismini ve hangi otelde konakladığı öğrenmeye çalışıldı. 5 yaşında ve adının Liza olduğu öğrenilen çocuk, annesini kaybettiğini ve tatil için geldikleri otelin ismini bilmediğini söyledi. Zaman zaman gözyaşı döken Liza'ya vatandaşlar da destek olmaya çalıştı. Liza'nın sürekli sakin kalması için çaba gösteren polis ekibi, sahildeki polis noktasına kayıp başvurusu olup olmadığını sordu. Bir kadının kayıp çocuk başvurusunda bulunduktan sonra çocuğun otele gelme ihtimalini düşünerek otele döndüğü bilgisi alındı. Çocuğun başvuru yapan aile olup olmadığını teyit etmek için bir ekip, otele gitti ve Liza'nın yanında bulunan polisleri görüntülü aradı.  ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞIYLA, YANINDAN UZAKLAŞMIŞ Liza karşısındaki kadının annesi olduğunu görünce bu defa sevinç gözyaşları döktü. İkili bir süre görüştükten sonra Liza'nın sakinleşmesi üzerine annesine teslim edilmek üzere otele götürüldü. Liza'nın alışveriş yapan annesinin bir anlık dalgınlığı ile yanından uzaklaştığı ve yaklaşık 3 kilometre kaybolduğu yerden uzaklaştığı öğrenildi.
Antalya'nın ünlü Konyaaltı Sahili'nde yalnız başına ağlayarak yürürken bulunan Almanya vatandaşı 5 yaşındaki Liza için polis seferber oldu. Liza için önce tercüman bulundu, ardından kayıp başvuruları incelendi. Annenin yanına giden polis ekibi, Liza'nın yanındaki polisi görüntülü arayarak ikisini görüştürdü. Sakinleşen Liza, otele götürülüp annesine teslim edildi

haberimizvar.net- Antalya'nın ünlü Konyaaltı Sahili'nde dün akşam saatlerinde yalnız başına yürüyen ve zaman zaman koşarak etrafa bakınan kız çocuğu polisin dikkatini çekti. Motosikletli polis, önce bir süre çocuğu takip etti. Etrafında bir yetişkin olmayan ve ağlayan çocuğu durduran polis, ailesinin nerede olduğunu sordu. Almanca konuşan çocukla iletişim kuramayan polis, çocuğa su içirip ardından da Almanca bilen bir kişiyi telefonla aradı. Telefondaki kişiden çocuğun ailesinin nerede olduğunu, ismini ve hangi otelde konakladığı öğrenmeye çalışıldı. 5 yaşında ve adının Liza olduğu öğrenilen çocuk, annesini kaybettiğini ve tatil için geldikleri otelin ismini bilmediğini söyledi. Zaman zaman gözyaşı döken Liza'ya vatandaşlar da destek olmaya çalıştı. Liza'nın sürekli sakin kalması için çaba gösteren polis ekibi, sahildeki polis noktasına kayıp başvurusu olup olmadığını sordu. Bir kadının kayıp çocuk başvurusunda bulunduktan sonra çocuğun otele gelme ihtimalini düşünerek otele döndüğü bilgisi alındı. Çocuğun başvuru yapan aile olup olmadığını teyit etmek için bir ekip, otele gitti ve Liza'nın yanında bulunan polisleri görüntülü aradı. 

ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞIYLA, YANINDAN UZAKLAŞMIŞ

Liza karşısındaki kadının annesi olduğunu görünce bu defa sevinç gözyaşları döktü. İkili bir süre görüştükten sonra Liza'nın sakinleşmesi üzerine annesine teslim edilmek üzere otele götürüldü. Liza'nın alışveriş yapan annesinin bir anlık dalgınlığı ile yanından uzaklaştığı ve yaklaşık 3 kilometre kaybolduğu yerden uzaklaştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.