Kayıp turistin ailesi ülkelerine döndü

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.08.2023 - 17:56, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:56
 

Kayıp turistin ailesi ülkelerine döndü

Antalya'nın Alanya ilçesinde 11 gündür aranan Alzheimer hastası Alman turist Annegret Kandzorra'nın (72) ailesi, geçen cumartesi günü ülkelerine döndü.

haberimizvar.net- Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde ailesi ile tatil yapan Alman Annegret Kandzorra, 18 Ağustos sabahı tek başına otelden ayrıldı. Otele dönmeyen Kandzorra telefona da cevap vermeyince, yakınları yetkililere haber verdi. İhbar üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Acil Hava Kurtarma (AHK), Alanya AFAD ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Alanya ekipleri çalışma başlattı. 30 KİLOMETREKARELİK ALAN TARANDI 250 kişiyle başlayan arama kurtarma çalışmalarında, JAK'a ait kadavra köpekleri, dalgıçlar, helikopter, İHA ve cayrokopter kullanıldı. Ekipler 30 kilometrekare civarında alanı taradı. 11'inci günde de 75 kişilik arama kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürdü. Kandzorra'nın ailesinin, çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine cumartesi günü ülkelerine döndüğü belirtildi. Ekipler, arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. 
Antalya'nın Alanya ilçesinde 11 gündür aranan Alzheimer hastası Alman turist Annegret Kandzorra'nın (72) ailesi, geçen cumartesi günü ülkelerine döndü.

haberimizvar.net- Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde ailesi ile tatil yapan Alman Annegret Kandzorra, 18 Ağustos sabahı tek başına otelden ayrıldı. Otele dönmeyen Kandzorra telefona da cevap vermeyince, yakınları yetkililere haber verdi. İhbar üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Acil Hava Kurtarma (AHK), Alanya AFAD ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Alanya ekipleri çalışma başlattı.

30 KİLOMETREKARELİK ALAN TARANDI

250 kişiyle başlayan arama kurtarma çalışmalarında, JAK'a ait kadavra köpekleri, dalgıçlar, helikopter, İHA ve cayrokopter kullanıldı. Ekipler 30 kilometrekare civarında alanı taradı. 11'inci günde de 75 kişilik arama kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürdü.

Kandzorra'nın ailesinin, çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine cumartesi günü ülkelerine döndüğü belirtildi.

Ekipler, arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.