Kaymakam Demir Manavgat'a veda etti

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2023 - 11:50, Güncelleme: 08.09.2023 - 11:55
 

Kaymakam Demir Manavgat'a veda etti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun'un İlkadım ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdulkadir Demir, Manavgat Kaymakamlığı'nda düzenlenen törenle uğurlandı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı Mülki Amirler Atama Kararnamesi ile Samsun'un İlkadım ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdulkadir Demir için uğurlama töreni yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, vatandaşlar ve Manavgat Kaymakamlığı çalışanları tarafından uğurlanan Kaymakam Abdulkadir Demir, "Tam 2 yıl 1 gün süreyle görev yaptığım Manavgat'tan bugün itibarıyla ayrılıyorum. Önce iyi insan sonra da işini iyi yapan insan düsturu ile güzel bir koordinasyon ile hep beraber güzel işlere imza attık. Pandemi ardından yangın ve deprem felaketlerini yaşadığımız bu süreçte hem kamu kurum ve kuruluşları hem sivil toplum örgütleri hem de basın ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştık" diye konuştu. Uğurlama sırasında bazı kaymakamlık çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun'un İlkadım ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdulkadir Demir, Manavgat Kaymakamlığı'nda düzenlenen törenle uğurlandı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı Mülki Amirler Atama Kararnamesi ile Samsun'un İlkadım ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdulkadir Demir için uğurlama töreni yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, vatandaşlar ve Manavgat Kaymakamlığı çalışanları tarafından uğurlanan Kaymakam Abdulkadir Demir, "Tam 2 yıl 1 gün süreyle görev yaptığım Manavgat'tan bugün itibarıyla ayrılıyorum. Önce iyi insan sonra da işini iyi yapan insan düsturu ile güzel bir koordinasyon ile hep beraber güzel işlere imza attık. Pandemi ardından yangın ve deprem felaketlerini yaşadığımız bu süreçte hem kamu kurum ve kuruluşları hem sivil toplum örgütleri hem de basın ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştık" diye konuştu.
Uğurlama sırasında bazı kaymakamlık çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.