Kaymakam halka veda etti

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 01.09.2023 - 13:24, Güncelleme: 01.09.2023 - 13:24
 

Kaymakam halka veda etti

Antalya'nın Akseki ilçesinde 4 yıldır görev yapan ve Diyarbakır Eğil ilçesine atanan Kaymakam Volkan Hülür, ilçe halkına veda etti.

haberimizvar.net- Hülür, Akseki Ömer Duruk Tesisleri'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede bütün kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Belediye Başkanı İbrahim Özkan da Hülür ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi. Ömer Duruk Tesisleri Genel Müdürü Zekai Özkan, Hülür'ün görev süresi içinde esnafın, vatandaşın, gençlerin yanında olduğunu belirtti. Cevizli Mahalle Muhtarı Harun Çınar da Hülür'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Programa, İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Akseki Tabur Komutanı Binbaşı Ali Sevindi, Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Çıngı, muhtarlar, kurum amirleri ve siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Hülür ve eşi Kübra Hülür, programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çekindi. Program sonunda Kaymakam Hülür'e plaket ve hediyeler verildi.
Antalya'nın Akseki ilçesinde 4 yıldır görev yapan ve Diyarbakır Eğil ilçesine atanan Kaymakam Volkan Hülür, ilçe halkına veda etti.

haberimizvar.net- Hülür, Akseki Ömer Duruk Tesisleri'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede bütün kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını ve güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Özkan da Hülür ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ömer Duruk Tesisleri Genel Müdürü Zekai Özkan, Hülür'ün görev süresi içinde esnafın, vatandaşın, gençlerin yanında olduğunu belirtti.

Cevizli Mahalle Muhtarı Harun Çınar da Hülür'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Programa, İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Akseki Tabur Komutanı Binbaşı Ali Sevindi, Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Çıngı, muhtarlar, kurum amirleri ve siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Hülür ve eşi Kübra Hülür, programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Program sonunda Kaymakam Hülür'e plaket ve hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.