Kaymakam Nasır'a veda yemeği

GÜNDEM 23.08.2019 - 11:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kaymakam Nasır'a veda yemeği

Antalya'nın Akseki İlçesi’nden Tunceli'nin Pertek İlçesi’ne atanan Kaymakam Muhammet Emin Nasır için veda yemeği düzenlendi

haberimizvar.net Akseki'de 2.5 yıldır görev yapan Kaymakam Muhammet Emin Nasır son kararnameyle Tunceli'nin Pertek ilçesine atandı. Kaymakam Nasır onuruna bir tesiste veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Erboğa, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı. GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİ Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Kaymakam Nasır ile ilçede yeni belediye başkanlığının 3 aylık zamanında güzel  hizmetler yaptıklarını belirterek, kendisine ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarı diledi. Kaymakam Muhammet Emin Nasır da Akseki'nin kendisi açısından çok önemli bir değer olduğunu vurgularken, Akseki'de çok güzel hizmetler gerçekleştirdiğini, çok güzel dostluklar edindiğini aktardı. Devlet büyüklerinin kendilerine bu görevi verdiğini, kendisine düşenin de bu göreve layık olmak olduğunu kaydeden Nasır, Akseki'de çalışmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu, güzel hatıralarla ayrıldığını söyledi. Kaymakam Muhammet Emin Nasır daha sonra yemeğe katılanlarla vedalaştı.  
Antalya'nın Akseki İlçesi’nden Tunceli'nin Pertek İlçesi’ne atanan Kaymakam Muhammet Emin Nasır için veda yemeği düzenlendi

haberimizvar.net Akseki'de 2.5 yıldır görev yapan Kaymakam Muhammet Emin Nasır son kararnameyle Tunceli'nin Pertek ilçesine atandı. Kaymakam Nasır onuruna bir tesiste veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Erboğa, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİ

Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Kaymakam Nasır ile ilçede yeni belediye başkanlığının 3 aylık zamanında güzel  hizmetler yaptıklarını belirterek, kendisine ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarı diledi. Kaymakam Muhammet Emin Nasır da Akseki'nin kendisi açısından çok önemli bir değer olduğunu vurgularken, Akseki'de çok güzel hizmetler gerçekleştirdiğini, çok güzel dostluklar edindiğini aktardı. Devlet büyüklerinin kendilerine bu görevi verdiğini, kendisine düşenin de bu göreve layık olmak olduğunu kaydeden Nasır, Akseki'de çalışmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu, güzel hatıralarla ayrıldığını söyledi. Kaymakam Muhammet Emin Nasır daha sonra yemeğe katılanlarla vedalaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.