Kaymakam Yılmazer’den şehit ailesine ziyaret
Korkuteli Kaymakamı Onur Yılmazer, eşi Seda Yılmazer ile birlikte Yazır Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yılmazer çifti, şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut’un ailesini de evinde ziyaret etti.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı
haberimizvar.net- Kaymakam Onur Yılmazer ve eşi Seda Yılmazer, Yazır Mahallesi’nde bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak, Rahime Karakulak’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Yılmazer, bir süre sohbet ettiği Karakulak’ın talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.
Ardından, Kaymakam Onur Yılmazer ve eşi Seda Yılmazer, şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un annesi Leyla Korkut ve babası Veli Korkut’u evinde ziyaret etti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Yılmazer ve eşi, ailenin hal ve hatırını sorarak bir süre sohbet etti.
Ziyaretlerde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakamı Onur Yılmazer, ailelerin ve mahalle sakinlerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Gözden Kaçmasın
Alanya’da uluslararası sanat şöleni başladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Antalya Büyükşehir Başkan Vekili'nin kocasından talimat var







