Kaymakam'dan 106 yaşındaki kadına ziyaret

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.10.2023 - 13:04, Güncelleme: 20.10.2023 - 13:04
 

Kaymakam'dan 106 yaşındaki kadına ziyaret

Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçede oturan 106 yaşındaki Binnaz Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.

haberimizvar.net- Oğlu Bahattin ve gelini Fadime Yılmaz ile birlikte Serik'e bağlı Orta Mahalle'de yaşayan Bayburtlu ve 1917 doğumlu Binnaz Yılmaz'ı ziyaret eden Kaymakam Cemal Şahin'e, Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta ile Sosyal Hizmetler Müdürü Meral Yılmaz eşlik etti. Kaymakam Cemal Şahin, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla ilçemizde bulunan 100 yıllık çınarlarımızı ziyaret ediyoruz. Binnaz teyzemiz de 1917 doğumlu, 106 yaşına sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelmiş. Hala ihtiyaçlarını kendisi görüyor. Ağzı dualı bir teyzemiz. Zaman zaman biz de gelerek kendisini ziyaret ediyoruz. Duasını alıyoruz. Kendisi bu konuda çok iddialı. 'Benim dualarım çok makbul olur' diyor. Allah bizleri dua edenlerimizden geri bırakmasın. Onları başımızdan eksik etmesin. Çünkü onlar bu memlekete bir sürü hayırlı evlatlar verdi. Oğlu ve gelini teyzemize çok iyi bakıyor. Bu da iyi bir evlat örneği ve ayrı bir fedakarlık. Cumhuriyetimizin 100. yılındayız. Bu kapsamda birçok ilçemizde bu ay başında başlayan ve 29 Ekim tarihine kadar sürecek etkinlikler yapılıyor. İnşallah Cumhuriyetimiz nice yüzyıllara kadar yaşar" dedi. Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Öncelikle teyzemizin evlatlarına teşekkür ediyorum. Anne ve babaya bakmak ne kadar güzel. Teyzemize baktığımda 106 değil de 80'lerde gibi görüyorum. Elleri maşallah damarlar belli olmuyor. Allah nice nice sağlıklı yıllar ve ömürler diliyorum. Kaymakamlığımız ve sosyal hizmetler gereken her şeyi yapıyor ama belediye olarak biz de her zaman arkanızda olacağız" diye konuştu. Binnaz Yılmaz da "Allah sizlerden razı olsun, Allah sizleri başımızdan etmesin" dedi. Program sonunda Kaymakam Şahin, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Binnaz Yılmaz'a Türk bayrağı hediye etti.
Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ilçede oturan 106 yaşındaki Binnaz Yılmaz'ı evinde ziyaret etti.

haberimizvar.net- Oğlu Bahattin ve gelini Fadime Yılmaz ile birlikte Serik'e bağlı Orta Mahalle'de yaşayan Bayburtlu ve 1917 doğumlu Binnaz Yılmaz'ı ziyaret eden Kaymakam Cemal Şahin'e, Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta ile Sosyal Hizmetler Müdürü Meral Yılmaz eşlik etti.

Kaymakam Cemal Şahin, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla ilçemizde bulunan 100 yıllık çınarlarımızı ziyaret ediyoruz. Binnaz teyzemiz de 1917 doğumlu, 106 yaşına sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelmiş. Hala ihtiyaçlarını kendisi görüyor. Ağzı dualı bir teyzemiz. Zaman zaman biz de gelerek kendisini ziyaret ediyoruz. Duasını alıyoruz. Kendisi bu konuda çok iddialı. 'Benim dualarım çok makbul olur' diyor. Allah bizleri dua edenlerimizden geri bırakmasın. Onları başımızdan eksik etmesin. Çünkü onlar bu memlekete bir sürü hayırlı evlatlar verdi. Oğlu ve gelini teyzemize çok iyi bakıyor. Bu da iyi bir evlat örneği ve ayrı bir fedakarlık. Cumhuriyetimizin 100. yılındayız. Bu kapsamda birçok ilçemizde bu ay başında başlayan ve 29 Ekim tarihine kadar sürecek etkinlikler yapılıyor. İnşallah Cumhuriyetimiz nice yüzyıllara kadar yaşar" dedi.

Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Öncelikle teyzemizin evlatlarına teşekkür ediyorum. Anne ve babaya bakmak ne kadar güzel. Teyzemize baktığımda 106 değil de 80'lerde gibi görüyorum. Elleri maşallah damarlar belli olmuyor. Allah nice nice sağlıklı yıllar ve ömürler diliyorum. Kaymakamlığımız ve sosyal hizmetler gereken her şeyi yapıyor ama belediye olarak biz de her zaman arkanızda olacağız" diye konuştu.

Binnaz Yılmaz da "Allah sizlerden razı olsun, Allah sizleri başımızdan etmesin" dedi. Program sonunda Kaymakam Şahin, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Binnaz Yılmaz'a Türk bayrağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.