Kemer bayramlaştı

YEREL 22.04.2023 - 10:37, Güncelleme: 22.04.2023 - 10:37
 

Kemer bayramlaştı

Kemer ilçesinde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi

  Haberimizvar - Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde başlayan bayramlaşma programına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, siyasi parti temsilcileri, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Mustafa Bilici, Semih Özdemir, Hakan Tuncer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.   Programa katılan heyetin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Çam, turizm sezonunun da güzel geçmesini temenni etti. Kaymakam Çam, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra Liman Caddesi'ndeki Kemer Polis Merkezi Amirliği'ne oradan da İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçerek polis ve jandarma personeli ile bayramlaştı.   HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ   Kaymakam Çam, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra Kemer Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.   Bayramlaşma sonrası açıklama yapan Kaymakam Çam, güzel bir Ramazan Ayı geçirdiklerini ancak 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini söyledi.   Yaşanan depremlerin herkesi derinden etkilediğine değinen Kaymakam Çam, "Depremlerden sonra yaşanan süreçte herkes katkısını ortaya koydu. Yapılan yardımlar ve depremzedelerin ilçemizde misafir edilmesi konusunda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Kemerli vatandaşlarımızın ve ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.   Başkan Topaloğlu ise tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, “Bayramlar küslüğün ortadan kalktığı günlerdir. Mübarek Ramazan ayından sonra bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, herkesin ailesiyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.  
Kemer ilçesinde resmi bayramlaşma töreni düzenlendi

 

Haberimizvar - Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde başlayan bayramlaşma programına, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, siyasi parti temsilcileri, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Mustafa Bilici, Semih Özdemir, Hakan Tuncer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

 

Programa katılan heyetin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Çam, turizm sezonunun da güzel geçmesini temenni etti. Kaymakam Çam, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra Liman Caddesi'ndeki Kemer Polis Merkezi Amirliği'ne oradan da İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçerek polis ve jandarma personeli ile bayramlaştı.

 

HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ

 

Kaymakam Çam, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra Kemer Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Bayramlaşma sonrası açıklama yapan Kaymakam Çam, güzel bir Ramazan Ayı geçirdiklerini ancak 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini söyledi.

 

Yaşanan depremlerin herkesi derinden etkilediğine değinen Kaymakam Çam, "Depremlerden sonra yaşanan süreçte herkes katkısını ortaya koydu. Yapılan yardımlar ve depremzedelerin ilçemizde misafir edilmesi konusunda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm Kemerli vatandaşlarımızın ve ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

 

Başkan Topaloğlu ise tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, “Bayramlar küslüğün ortadan kalktığı günlerdir. Mübarek Ramazan ayından sonra bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, herkesin ailesiyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.