Kemer Buluşması

YEREL 17.08.2023 - 15:08, Güncelleme: 17.08.2023 - 15:08
 

Kemer Buluşması

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kemer Buluşması” programına katıldı. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı organizasyonda Başkan Topaloğlu ve ABB Başkanı Muhittin Böcek, ilçede yapılması gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net- Crystal Deluxe Resort Otel’de düzenlenen Kemer Buluşması’na, ABB Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Ahmet Can ve Mustafa Bilici, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ABB daire başkanları katıldı. Toplantıda, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kendi sorumluluk alanlarında yapılması gereken çalışmalar hakkında Başkan Böcek ve Başkan Topaloğlu’na bilgiler verdi.   Başkan Böcek ile Başkan Topaloğlu, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin isteklerini dinleyerek not aldı ve yapılacak olan hizmetlerin bir an önce başlaması yönünde gerekli talimatları verdi.   Başkan Böcek, Kemer’in kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Kemer’e her anlamda destek olmaya gayret gösteriyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kemer’e güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Sağ olsun Necati Hocam bize çok destek oluyor. Kemer’deki bazı sıkıntıları da ortaklaşa en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız.” dedi.   Başkan Topaloğlu ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile Kemer’de güzel işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kemerimizin bazı sorunlarını iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri istek ve önerilerini dile getirdi. Biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kemer Buluşması” programına katıldı. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı organizasyonda Başkan Topaloğlu ve ABB Başkanı Muhittin Böcek, ilçede yapılması gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

haberimizvar.net- Crystal Deluxe Resort Otel’de düzenlenen Kemer Buluşması’na, ABB Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Ahmet Can ve Mustafa Bilici, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ABB daire başkanları katıldı.

Toplantıda, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kendi sorumluluk alanlarında yapılması gereken çalışmalar hakkında Başkan Böcek ve Başkan Topaloğlu’na bilgiler verdi.
 
Başkan Böcek ile Başkan Topaloğlu, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin isteklerini dinleyerek not aldı ve yapılacak olan hizmetlerin bir an önce başlaması yönünde gerekli talimatları verdi.
 
Başkan Böcek, Kemer’in kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Kemer’e her anlamda destek olmaya gayret gösteriyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kemer’e güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Sağ olsun Necati Hocam bize çok destek oluyor. Kemer’deki bazı sıkıntıları da ortaklaşa en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız.” dedi.
 
Başkan Topaloğlu ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile Kemer’de güzel işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kemerimizin bazı sorunlarını iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmak için fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri istek ve önerilerini dile getirdi. Biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.