Kemer Kaymakamlığı’na Gemici atandı

YEREL 12.01.2021 - 09:45, Güncelleme: 12.01.2021 - 09:45
 

Kemer Kaymakamlığı’na Gemici atandı

Kemer Kaymakamlığı’na atanan Yücel Gemici teşekkür mesajı yayımladı

haberimizvar.net- 10 Ocak tarihi itibariyle Kemer Kaymakamlığı’na atanan Gemici Kemer halkını selamladı. Gemici mesajında şunları söyledi: “İçişleri Bakanlığımızın tensipleriyle, Ülkemizin en güzel İlçelerinden biri olan Kemer’de 10.01.2021 tarihinde Kemer Kaymakamı olarak görevime başlamış bulunuyorum. Bu görevde sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın mutluluğu içerisinde, tüm Kemer halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  Şüphesiz, Mülki idare amiri olarak bizlerin en öncelikli ve temel görevi; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, toplumun huzur ve emniyetinin sağlanmasıdır. Bununla birlikte, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda ilçemizi bir adım daha ileriye taşıyabilmenin, en iyi şekilde tanıtıp temsil edebilmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Bu doğrultuda atacağımız her adımda değerli Kemerli hemşerilerimin, kamu kurum ve kuruluşları ile tüm sivil toplum kuruluşlarının destek ve katkılarını bizden esirgemeyeceklerine inanıyorum. Bu vesileyle Ülkemiz için canlarını feda eden bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, siz değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”  
Kemer Kaymakamlığı’na atanan Yücel Gemici teşekkür mesajı yayımladı

haberimizvar.net- 10 Ocak tarihi itibariyle Kemer Kaymakamlığı’na atanan Gemici Kemer halkını selamladı. Gemici mesajında şunları söyledi: “İçişleri Bakanlığımızın tensipleriyle, Ülkemizin en güzel İlçelerinden biri olan Kemer’de 10.01.2021 tarihinde Kemer Kaymakamı olarak görevime başlamış bulunuyorum. Bu görevde sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın mutluluğu içerisinde, tüm Kemer halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

Şüphesiz, Mülki idare amiri olarak bizlerin en öncelikli ve temel görevi; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin, toplumun huzur ve emniyetinin sağlanmasıdır. Bununla birlikte, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda ilçemizi bir adım daha ileriye taşıyabilmenin, en iyi şekilde tanıtıp temsil edebilmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Bu doğrultuda atacağımız her adımda değerli Kemerli hemşerilerimin, kamu kurum ve kuruluşları ile tüm sivil toplum kuruluşlarının destek ve katkılarını bizden esirgemeyeceklerine inanıyorum.

Bu vesileyle Ülkemiz için canlarını feda eden bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, siz değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.