Kemer Kuzdere’de tapular dağıtıldı

YEREL 07.10.2022 - 17:50, Güncelleme: 07.10.2022 - 17:50
 

Kemer Kuzdere’de tapular dağıtıldı

Antalya’nın Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısının ardından hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.

haberimizvar.net- Kuzdere Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Recep Yılmaz, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ümit Daban, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ve vatandaşlar katıldı. Kuzdere Mahallesi’nde turizm sınırları içerisinde kalan ve 18 uygulamasının tamamlandığı alanların tapuları hak sahiplerine verildi. Halk toplantısında vatandaşların sorunlarını da dinlediklerini ifade eden Topaloğlu, “İmara açılacak olan yeni yerleri konuştuk. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Güzel bir toplantı oldu. Kuzdere mahallesine alt ve üst yapı çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Kuzdere mahallemiz en iyi hizmeti almaya devam edecek. Vatandaşlarımız tapularına kavuştu. Kuzdereli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde Kuzdereli vatandaşlarımıza başka müjdelerimiz de olacak.” diye konuştu.    
Antalya’nın Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısının ardından hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.

haberimizvar.net- Kuzdere Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Recep Yılmaz, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ümit Daban, Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ve vatandaşlar katıldı. Kuzdere Mahallesi’nde turizm sınırları içerisinde kalan ve 18 uygulamasının tamamlandığı alanların tapuları hak sahiplerine verildi.

Halk toplantısında vatandaşların sorunlarını da dinlediklerini ifade eden Topaloğlu, “İmara açılacak olan yeni yerleri konuştuk. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Güzel bir toplantı oldu. Kuzdere mahallesine alt ve üst yapı çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Kuzdere mahallemiz en iyi hizmeti almaya devam edecek. Vatandaşlarımız tapularına kavuştu. Kuzdereli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde Kuzdereli vatandaşlarımıza başka müjdelerimiz de olacak.” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.