Kemer ormanları 3 gündür yanıyor

ASAYİŞ 26.07.2023 - 12:50, Güncelleme: 26.07.2023 - 12:50
 

Kemer ormanları 3 gündür yanıyor

Kemer’de pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangınının 3. gününde havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Değirmendere mevkiinde 3 önce başlayan ve rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangınını söndürme çalışmalarına, binin üzerinde personel karadan, 11 uçak, 22 helikopter ise havadan müdahale ediyor. Havanın kararmasından sonra ise 5 gece görüşlü helikopter yangına müdahale etmeye devam ediyor. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması için tüm imkanları seferber eden Kemer Belediyesi’nin yanı sıra çevre illerden ve komşu belediyelerden de destek gelmeye devam ediyor.    
Kemer’de pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangınının 3. gününde havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Değirmendere mevkiinde 3 önce başlayan ve rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangınını söndürme çalışmalarına, binin üzerinde personel karadan, 11 uçak, 22 helikopter ise havadan müdahale ediyor. Havanın kararmasından sonra ise 5 gece görüşlü helikopter yangına müdahale etmeye devam ediyor.

Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması için tüm imkanları seferber eden Kemer Belediyesi’nin yanı sıra çevre illerden ve komşu belediyelerden de destek gelmeye devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.