Kemer Sualtı Günleri'nde geri sayım

YEREL 11.05.2020 - 14:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kemer Sualtı Günleri'nde geri sayım

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl online olarak düzenlenecek olan 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri için geri sayım devam ederken, fotoğraf ve videoları değerlendirecek olan jüri üyeleri de belli oldu.

haberimizvar.net-Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer'de sualtı güzelliklerine dikkati çekmek için 19 yıl önce başlatılan ve uluslararası düzeyde yerli ve yabancı birçok kişinin katılımıyla Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Akdeniz Üniversitesi tarafından organize edilen 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri 16-19 Mayıs tarihlerinde online olarak yapılacak. Son 5 yıl içerisinde Antalya kıyılarında çekilmiş olan video ve fotoğrafların yarışacağı organizasyon için jüri üyeleri de belli oldu. Antalya ilinin tanıtımı için birçok hamle yapan ve her defasında fırsat buldukça Antalya kıyılarında dalış yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu da sualtının tanıtımı için düzenlenen organizasyonun jürisinde yer aldı. 8 ayrı kategoride yapılacak olan 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri jürisinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun yanı sıra Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Eravşar, UNESCO'dan Dr. Ulrike Guerin, Rusya Sualtı Aktiviteleri Federasyon Başkanı Dr. Sergey Fazlullin, Almanya Sualtı Federasyonu'ndan Norbert Wotte, moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Sırbistan'dan sualtı fotoğrafçısı Ivana Orlovic, YemekSepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, akademisyen Doç. Dr. Hasan Cicioğlu, NTV Antalya Temsilcisi Sibel Atasoy, sualtı film yapımcısı Tahsin Ceylan, sualtı fotoğrafçısı Ateş Evirgen, KETAV Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aytuğ ve Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz yarışmada jüri olarak yer alacak. 
Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl online olarak düzenlenecek olan 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri için geri sayım devam ederken, fotoğraf ve videoları değerlendirecek olan jüri üyeleri de belli oldu.

haberimizvar.net-Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer'de sualtı güzelliklerine dikkati çekmek için 19 yıl önce başlatılan ve uluslararası düzeyde yerli ve yabancı birçok kişinin katılımıyla Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Akdeniz Üniversitesi tarafından organize edilen 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri 16-19 Mayıs tarihlerinde online olarak yapılacak. Son 5 yıl içerisinde Antalya kıyılarında çekilmiş olan video ve fotoğrafların yarışacağı organizasyon için jüri üyeleri de belli oldu.


Antalya ilinin tanıtımı için birçok hamle yapan ve her defasında fırsat buldukça Antalya kıyılarında dalış yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu da sualtının tanıtımı için düzenlenen organizasyonun jürisinde yer aldı. 8 ayrı kategoride yapılacak olan 19'uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri jürisinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun yanı sıra Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Eravşar, UNESCO'dan Dr. Ulrike Guerin, Rusya Sualtı Aktiviteleri Federasyon Başkanı Dr. Sergey Fazlullin, Almanya Sualtı Federasyonu'ndan Norbert Wotte, moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Sırbistan'dan sualtı fotoğrafçısı Ivana Orlovic, YemekSepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, akademisyen Doç. Dr. Hasan Cicioğlu, NTV Antalya Temsilcisi Sibel Atasoy, sualtı film yapımcısı Tahsin Ceylan, sualtı fotoğrafçısı Ateş Evirgen, KETAV Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aytuğ ve Akdeniz Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Öniz yarışmada jüri olarak yer alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.