"Kemer Sup Cup" sona erdi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 04.11.2023 - 19:29, Güncelleme: 04.11.2023 - 19:29
 

"Kemer Sup Cup" sona erdi

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl ilki yapılan ayakta kürek çekme yarışı "Kemer Sup Cup" tamamlandı.

haberimizvar.net- Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Paddle Together Türkiye tarafından düzenlenen yarışma, Kemer Ayışığı Koyu'nda yapıldı. Yarışlara, 100 kadın ve 100 erkek sporcu katıldı. Rusya şampiyonları Evgeniy Kostur ve Marina Revenko'nun da yer aldığı yarış, iki kategoride ve 16 etap olarak yapıldı. Dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele eden sporcular, Cumhuriyet'in 100'ncü yılı dolayısıyla denizde Türk bayrağı açtı. Yarışma sonunda erkekler kategorisinde Evgeniy Kostur birincilik, Sergiy Khvostenko ikincilik, Ali Bahçeci üçüncülük elde etti. Kadınlar kategorisinde, Marina Revenko birinci olurken, Olena Jankovka ikinci, Maria Osipova üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl ilki yapılan ayakta kürek çekme yarışı "Kemer Sup Cup" tamamlandı.

haberimizvar.net-  Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Paddle Together Türkiye tarafından düzenlenen yarışma, Kemer Ayışığı Koyu'nda yapıldı.

Yarışlara, 100 kadın ve 100 erkek sporcu katıldı.

Rusya şampiyonları Evgeniy Kostur ve Marina Revenko'nun da yer aldığı yarış, iki kategoride ve 16 etap olarak yapıldı.

Dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele eden sporcular, Cumhuriyet'in 100'ncü yılı dolayısıyla denizde Türk bayrağı açtı.

Yarışma sonunda erkekler kategorisinde Evgeniy Kostur birincilik, Sergiy Khvostenko ikincilik, Ali Bahçeci üçüncülük elde etti.

Kadınlar kategorisinde, Marina Revenko birinci olurken, Olena Jankovka ikinci, Maria Osipova üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.