Kemer ve Kumluca'da uyuşturucu operasyonu

EKONOMİ 27.08.2023 - 14:33, Güncelleme: 27.08.2023 - 14:33
 

Kemer ve Kumluca'da uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinde jandarma ekipleri 15 kişiye yönelik operasyon düzenledi.

haberimizvar.net-Kemer ve Kumluca Cumhuriyet Başsavclıklarının talimatları doğrultusunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Kemer ve Kumluca İlçe Jandarma Komutanlıkları ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde Beldibi, Göynük, Çıralı, Olympos, Adrasan bölgelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı değerlendirilen 15 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Dedektör eğitimli köpeklerinde katıldığı operasyonlarda, şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, farklı cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanma aparatlarıyla, tabanca ve fişek ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
ANTALYA'nın Kemer ve Kumluca ilçelerinde jandarma ekipleri 15 kişiye yönelik operasyon düzenledi.

haberimizvar.net- Kemer ve Kumluca Cumhuriyet Başsavclıklarının talimatları doğrultusunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Kemer ve Kumluca İlçe Jandarma Komutanlıkları ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde Beldibi, Göynük, Çıralı, Olympos, Adrasan bölgelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı değerlendirilen 15 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Dedektör eğitimli köpeklerinde katıldığı operasyonlarda, şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, farklı cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanma aparatlarıyla, tabanca ve fişek ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.