Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni

GÜNDEM 30.08.2023 - 13:34, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:34
 

Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Kemer Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Koçak, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.   Tören, Jandarma Astsubay Çavuş Kamil Zeyd Samancı’nın, “Bayrak” şirini okumasıyla sona erdi.   Tören sonrası açıklama yapan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan için canlarını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.   Çekilen cefaların ardından kurulan ve Türk milletine emanet edilen Cumhuriyete sahip çıkmakla görevli olduklarının altını çizen Kaymakam Çam, Türk milletinin Zafer Bayramı’nı kutladığını ifade etti.   Belediye Başkanı Topaloğlu ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yılını kutladıklarına işaret ederek, “30 Ağustos, Türk milletinin dünyaya meydan okuyarak “Anadolu Türk yurdudur” dediği bir savaşın sonucudur. Savaş kolay kazanılmadı. Daha önce Çanakkale’de 250 bin şehit verdik. Burada ise 13 bin şehit verdik. Başarılamaz denileni başardık. Türk milletinin Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.  
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

haberimizvar.net-  Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Kemer Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Koçak, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
 
Tören, Jandarma Astsubay Çavuş Kamil Zeyd Samancı’nın, “Bayrak” şirini okumasıyla sona erdi.
 
Tören sonrası açıklama yapan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan için canlarını feda eden şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.
 
Çekilen cefaların ardından kurulan ve Türk milletine emanet edilen Cumhuriyete sahip çıkmakla görevli olduklarının altını çizen Kaymakam Çam, Türk milletinin Zafer Bayramı’nı kutladığını ifade etti.
 
Belediye Başkanı Topaloğlu ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yılını kutladıklarına işaret ederek, “30 Ağustos, Türk milletinin dünyaya meydan okuyarak “Anadolu Türk yurdudur” dediği bir savaşın sonucudur. Savaş kolay kazanılmadı. Daha önce Çanakkale’de 250 bin şehit verdik. Burada ise 13 bin şehit verdik. Başarılamaz denileni başardık. Türk milletinin Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.