Kemer'de 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2023 - 12:06, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:06
 

Kemer'de 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor

Eğitim varsa gelecek var' sloganı ile Kemer'e, Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve 300 kapasiteli yurt binası kazandıracaklarını belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fakültenin ardından yurt binasına da temel betonlarının döküldüğünü söyledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu, Kemer'e büyük bir hizmet getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

haberimizvar.net- Kemer'e bağlı Kuzdere Mahallesi'nde 719 ada 2 parsel sayılı 11 bin 676 metrekarelik Kemer Belediyesi'ne ait taşınmaz üzerine yapılan fakülte ve yurt binası çalışmaları devam ediyor. İnşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu'na Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti. İki hafta önce fakülte inşaatında beton döküm çalışmalarının başladığını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, inşaat alanında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kuzdere Mahallemizde, iki hafta önce üniversitenin bir bloğunun betonu dökülmüştü. Bugün de 300 öğrenci kapasiteli yurdumuzun betonu hayırsever tarafından dökülüyor. Burada amacımız çocuklarımız geldiği zaman 'Nerede kalacağız? Bizim bütçemize uygun mu?' diye düşünmeyecekler. Kemer Belediyesi'nin 300 öğrenci kapasiteli yurduna gelecekler. Burada eğitimlerini sürdürecekler. Bu da Kemer'imiz için çok büyük bir hizmettir. Herkesten Allah razı olsun." İnşaat alanında çalışanlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, temel atma törenini aralık ayının sonuna doğru gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Mahalle Muhtarı Serkan Günay, "Kuzdere'mize yapılan üniversitemizin yurdunun bugün artık demirleri döşendi. Temel atma işlemi de başladı. Ustalarımız gerçekten de büyük bir gayretle çalışıyor. Şimdiden Kuzdere'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Yurt inşaatı şantiye şefi Volkan Güngör da yurt inşaatında temel atılmaya başlandığını ifade ederek, "Şu an için beton miktarımız 800 metreküpe kadar çıktı. Önümüzdeki haftanın sonuna kadar da tabliyemizi döküp böylelikle temel atma törenini oluşturacağız. Bütün hızı ile de inşaatımızı tamamlayıp son noktaya ulaşacağız" diye konuştu.
Eğitim varsa gelecek var' sloganı ile Kemer'e, Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve 300 kapasiteli yurt binası kazandıracaklarını belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fakültenin ardından yurt binasına da temel betonlarının döküldüğünü söyledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu, Kemer'e büyük bir hizmet getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

haberimizvar.net- Kemer'e bağlı Kuzdere Mahallesi'nde 719 ada 2 parsel sayılı 11 bin 676 metrekarelik Kemer Belediyesi'ne ait taşınmaz üzerine yapılan fakülte ve yurt binası çalışmaları devam ediyor. İnşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu'na Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

İki hafta önce fakülte inşaatında beton döküm çalışmalarının başladığını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, inşaat alanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kuzdere Mahallemizde, iki hafta önce üniversitenin bir bloğunun betonu dökülmüştü. Bugün de 300 öğrenci kapasiteli yurdumuzun betonu hayırsever tarafından dökülüyor. Burada amacımız çocuklarımız geldiği zaman 'Nerede kalacağız? Bizim bütçemize uygun mu?' diye düşünmeyecekler. Kemer Belediyesi'nin 300 öğrenci kapasiteli yurduna gelecekler. Burada eğitimlerini sürdürecekler. Bu da Kemer'imiz için çok büyük bir hizmettir. Herkesten Allah razı olsun."

İnşaat alanında çalışanlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, temel atma törenini aralık ayının sonuna doğru gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

Mahalle Muhtarı Serkan Günay, "Kuzdere'mize yapılan üniversitemizin yurdunun bugün artık demirleri döşendi. Temel atma işlemi de başladı. Ustalarımız gerçekten de büyük bir gayretle çalışıyor. Şimdiden Kuzdere'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yurt inşaatı şantiye şefi Volkan Güngör da yurt inşaatında temel atılmaya başlandığını ifade ederek, "Şu an için beton miktarımız 800 metreküpe kadar çıktı. Önümüzdeki haftanın sonuna kadar da tabliyemizi döküp böylelikle temel atma törenini oluşturacağız. Bütün hızı ile de inşaatımızı tamamlayıp son noktaya ulaşacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.