Kemer'de 'Kariyer Günleri ve Tadım Şenliği' düzenlendi

YEREL 26.04.2024 - 15:52, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:52
 

Kemer'de 'Kariyer Günleri ve Tadım Şenliği' düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleşen etkinliğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Cansın Efir, Sema Özdemir, Kemer İlçe Mili Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu Doç. Dr. Adem Arman, turizmciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi. Öğrenci ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilerin zeybek oynama isteğini kırmayarak zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu, oynadığı zeybekle öğrencilerden büyük alkış topladı.   Aşçıların hazırladığı birbirinden lezzetli ürünlerin tadıma sunulduğu etkinlikte konuşan Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği'ne katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.   Etkinlikte, birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Burada olmaktan dolayı çok sevinçliyim. Burayı Göynük Belediye Başkanlığım zamanında belediyenin parasıyla anahtar teslim ihale sonucu yaptık. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi’ne teslim ettik. Şu anda burası Türkiye’nin sayılı Meslek Yüksek Okulları arasında yer alıyor. Bu da bize gurur veriyor. Öğrencilerimiz de pırıl pırıl. Ben çok mutluyum.” dedi. Başkan Topaloğlu daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi.

haberimizvar.net-  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Göynük Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleşen etkinliğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Cansın Efir, Sema Özdemir, Kemer İlçe Mili Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu Doç. Dr. Adem Arman, turizmciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi. Öğrenci ve öğretmenlerle selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, öğrencilerin zeybek oynama isteğini kırmayarak zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu, oynadığı zeybekle öğrencilerden büyük alkış topladı.
 
Aşçıların hazırladığı birbirinden lezzetli ürünlerin tadıma sunulduğu etkinlikte konuşan Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği'ne katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
 
Etkinlikte, birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Burada olmaktan dolayı çok sevinçliyim. Burayı Göynük Belediye Başkanlığım zamanında belediyenin parasıyla anahtar teslim ihale sonucu yaptık. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi’ne teslim ettik. Şu anda burası Türkiye’nin sayılı Meslek Yüksek Okulları arasında yer alıyor. Bu da bize gurur veriyor. Öğrencilerimiz de pırıl pırıl. Ben çok mutluyum.” dedi. Başkan Topaloğlu daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.